Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rapperul Busta Rhymes a fost arestat pentru agresiune

Antena3 Antena3,
Rapperul Busta Rhymes a fost arestat pentru agresiune

Rapperul Busta Rhymes a fost arestat la New York, in urma unei altercatii cu un angajat al unei sali de fitness, in timpul careia l-a lovit pe acesta in partea din spate a capului cu o cutie de suc din pudra. continuă pe Antena3

New York: Rapperul Busta Rhymes a fost arestat dupa ce a lovit in cap, cu o cutie de suc, un angajat al unei sali de fitness

Rapperul Busta Rhymes a fost arestat la New York in urma unei altercatii cu un angajat al unei sali de fitness. Cantaretul l-a lovit pe acesta in partea din spate a capului cu o cutie de suc din pudra.

VIDEO Cum a luat milionarul Atas un politist pe capota. Soferul a fost arestat pentru tentativa de omor

Afaceristul Abdullah Atas, unul dintre cei mai bogati cetateni turci din Romania, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina un agent de circulatie care a incercat sa-l legitimize. Victima se zbate intre viata si moarte.

VIDEO Cum a luat milionarul turc Atas un politist pe capota. Soferul a fost arestat pentru tentativa de omor

Afaceristul Abdullah Atas, unul dintre cei mai bogati cetateni turci din Romania, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina un agent de circulatie care a incercat sa-l legitimize. Victima se zbate intre viata si moarte.

Italia: Un sofer roman a fost arestat dupa ce ar fi sechestrat trei pasageri care nu platisera biletele de calatorie

Un sofer roman de autocar a fost arestat preventiv in Italia, fiind acuzat ca ar fi sechestrat pasagerii care nu platisera biletele pentru o calatorie dinspre Romania, informeaza agentia ANSA. Barbatul, in.

Afaceristul turc care a lovit intentionat cu masina un politist a fost arestat

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului, mandatul emis de.

Timisoara: Trei tineri cu varste cuprinse intre 18-19 ani au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

Trei tineri din Timisoara cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la politie ca a fost.

5 august in istorie: Marilyn Monroe a fost gasita moarta. Nelson Mandela a fost arestat

La 5 august 1895 a murit Friedrich Engels. El ne-a lasat Manifestul comunist. in 1929, minerii de la Lupeni au intrat in greva. in 1962 a fost arestat Nelson Mandela - cel care, dupa 28 de ani de puscarie, va deveni presedintele Africii de Sud. Iar in 1962, Marilyn Monroe, Logodnica Americii, a fost gasita fara viata in apartamentul ei.

Politist bucurestean, RANIT GRAV de un om de afaceri turc. Milionarul va fi ARESTAT pentru tentativa de omor

Un om de afaceri turc, Abdullah Atas, a intrat cu masina intr-un politist de la Brigada Rutiera, dupa care a fugit de la locul accidentului. Pe numele barbatului a fost mis un mandat de arest preventiv pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului.

Doua hoteluri din Neptun, amendate de ANPC cu 50.000 de lei: Una dintre bucatarii a fost inchisa pentru ca au fost gasite elemente depozitate fara elemente de identificare

Doua hoteluri din statiunea Neptun au fost amendate, joi, cu 50. 000 de lei de inspectorii ANPC, care au gasit, in urma unor controale, nereguli la aceste unitati si la bucatariile lor, una dintre ele fiind.

Timisoara: Trei tineri au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

Trei tineri cu varste de 18 si 19 ani au fost retinuti de politisti, dupa ce o fata de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, informeaza B1 TV. Tanara sustine ca intentiona sa aiba relatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )