Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rares Bogdan, dispus sa candideze la Primaria Capitalei: Daca eu sunt cu 15 procente peste ceilalti, sa nu credeti ca stau pe margine si ma uit cum partidul meu pierde

B1 B1,
Rares Bogdan, dispus sa candideze la Primaria Capitalei: Daca eu sunt cu 15 procente peste ceilalti, sa nu credeti ca stau pe margine si ma uit cum partidul meu pierde

Rares Bogdan s-a aratat dispus sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, in cazul in care sondajele ar arata ca are cele mai multe sanse dintre liberali sa o invinga pe Gabriela Firea. Asta nu. continuă pe B1

Gabriela Firea, ironii la adresa PNL: N-au decat sa-l invite liberalii si pe Brad Pitt sa candideze pentru Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, sambata, la Antena 3, ca nu este pasionata de ceea ce se intampla in PNL si ca liberalii nu au decat sa il invite pe actorul american Brad Pitt pentru a se inscrie in cursa pentru conducerea Primariei Bucuresti.

Rares Bogdan dezminte orice fel de conflict cu Ludovic Orban: PNL trebuie sa fie mai unit decat oricand Presa nu este un dusman niciodata, ci un partener (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a dezmintit speculatiile potrivit carora ar fi fost criticat fervent de liderul partidului, premierul nominalizat Ludovic Orban. Am vazut, mi-au trimis si mie c.

Rares Bogdan stie cine va fi propunerea presedintelui pentru sefia noului Guvern

Rares Bogdan a declarat, joi seara, la Romania TV, ca presedintele Klaus Iohannis il va propune tot .

Rares Bogdan (PNL): Vom merge cu aceeasi propunere la Cotroceni si cu aceeasi echipa guvernamentala

PNL va merge la Cotroceni cu aceeasi propunere de formula guvernamentala, a subliniat Rares Bogdan, prim-vicepresedintele formatiunii, dupa ce Guvernul Orban a fost demis prin motiune de cenzura. Vom.

Rares Bogdan: Nu confirm, nu infirm intalnirea Iohannis - Orban la Cotroceni

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, miercuri, la Antena 3, ca nu confirma, dar nici nu infirma intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban la Palatul Cotroceni.

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce motiunea a trecut: Nu ne convine aceasta situatie ca o majoritate toxica a dat jos Guvernul liberal

Rares Bogdan a facut primele declaratii dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut. Liberalul spune ca guvernului demis nu ii convine aceasta situatie si ca o majoritate toxica a reusit sa dea jos Guvernul liberal.

PRIMARIA CAPITALEI: Stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21.260 de tone

Primaria Capitalei anunta ca, avand in vedere ca sunt prognozate ninsori, temperaturi scazute si ghetus, sunt pregatite sa intervina pana la 741 de utilaje si 415 operatori. De asemenea, stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21. 260 de tone.

Cine ar putea fi candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei

Ludovic Orban a anuntat ca, in ceea ce priveste optiunea PNL pentru Primaria Capitalei, sunt testati mai multi candidati posibili, intre care se numara chiar presedintele PNL Violeta Alexandru, ori deputatul independent Nicusor Dan.

Primaria Capitalei incearca sa arunce vina pe ELCEN pentru lipsa caldurii in sectoarele 2 si 3.

ELCEN sustine ca Primaria Capitalei incearca sa arunce vina pe ELCEN pentru lipsa caldurii in sectoarele 2 si 3 si ca Termoenergetica a avut o avarie majora vineri seara la ora 22:40, astfel ca nu cresterea tranzitorie a temperaturii se afla la originea situatiei create.

Secretarul general al liberalilor: PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei

PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei, a sustinut Robert Sighiartau, secretar general al partidului. in ultimele saptamani, declaratii similare au facut si alti lideri ai partidului, i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )