Libnet.ro
UNICEF

20:15

Raspunsuri la intrebarile despre starea de alerta: Cat sunt amenzile pentru cei care nu poarta masca, cate persoane pot participa la un eveniment familial si ce inseamna zona metropolitana

Hotnews Hotnews,
 Raspunsuri la intrebarile despre starea de alerta: Cat sunt amenzile pentru cei care nu poarta masca, cate persoane pot participa la un eveniment familial si ce inseamna zona metropolitana

Grupul de Comunicare strategica a raspuns la mai multe intrebari privind starea de alerta, de la cele privind zona metropolitatna, la amenzile ce pot fi date si la numarul de persoane care pot participa la evenimentele familiale. continuă pe Hotnews

Tot ce trebuie sa stii despre starea de alerta. Cate persoane pot participa la evenimentele de familie

Grupul de Comunicare Strategica a oferit sambata clarificari cu privire la obligatiile romanilor in starea de alerta. Autoritatile au raspuns la cele mai arzatoare intrebari ale cetatenilor, printre care sanctiunile aplicate in caz de nepurtare a mastii, conditii de deplasare in afara localitatii, dar si numarul de persoane care pot participa la evenimente de familie.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Masurile de siguranta din Starea de Alerta care sunt imposibil de respectat

Transportul in comun, aglomeratia din instante si monitorizarea temperaturii angajatilor la locul de munca sunt trei dintre situatiile in care normele de protectie risca sa ramana pe hartie, deoarece intra in conflict cu situatia de fapt, cu drepturile din Constitutie sau cu normele europene.

Sotia lui Viorel Catarama, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sanatate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

Medicul Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, avenit cu detalii despre starea de sanatate a omul de afacericare s-a expus voluntar pericolului de infectarea cu COVID-19. Joi,Albertsa.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare, potrivit Mediafax.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )