Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sedinta a Guvernului Orban, astazi. Iohannis participa la preluarea mandatului unor ministri (surse)

Hotnews Hotnews,
 Sedinta a Guvernului Orban, astazi. Iohannis participa la preluarea mandatului unor ministri (surse)

Guvernul Orban va avea, marti, a doua reuniune a Cabinetului, in care ar putea aproba o ordonanta de urgenta pentru comasarea numarului de ministere, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Klaus Iohannis va participa la preluarea mandatului unor ministri. La prima sedinta informala de luni seara a Guvernului Orban, care a durat in jur de doua ore, au fost discutii despre programul de marti al noului Executiv, in special despre programul pe care Klaus Iohannis si Ludovic Orban urmeaza sa il aiba impreuna. continuă pe Hotnews

Prima sedinta a Guvernului Orban are loc miercuri

Guvernul Orban se intruneste, miercuri, in prima sedinta oficiala, potrivit unui anunt al PNL. Executivul ar putea adopta OUG pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o ordonanta de urgenta pentru asigurarea veniturilor pentru mineri, dupa inchiderea minelor.

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Iohannis, la preluarea mandatului de catre Bogdan Aurescu: Lideri pesedisti diletanti au crezut ca se pot profila folosind politica externa

Politica externa a Romaniei a avut de suferit in ultimii 3 ani si jumatate, iar lideri pesedisti diletanti au crezut ca se pot profila folosind politica externa, a declarat presedintele Klaus Iohannis, marti, la preluarea mandatului de catre noul ministru de Externe Bogdan Aurescu.

Prima sedinta a Guvernului Orban, miercuri, la 12:00

Guvernul Orban se reuneste in prima sedinta miercuri la ora 12:00, pe ordinea zi aflandu-se in pimrul rand OUG privind organizarea Guvernului si ministerelor, necesara ca urmare a reducerii numarului de ministere la 16.

Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Ceremonia de d.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD. Surse din PNL spun ca cel putin opt parlamentari Pro Romania vor fi astazi in plen alaturi de cativa parlamentari PSD, in.

Siegfried Muresan, despre ministrii Guvernului Orban: S-au apucat din prima zi de treaba

Europarlamentarul Siegfried Muresan a transmis un mesaj pe Facebook in contextul preluarii portofoliilor de catre ministrii Guvernului Orban. Acesta a declarat ca noii ministri s-au apucat din prima zi de treaba.

MARIAN ANDRONACHE (PMP): investirea Guvernului Orban, o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari de dupa 1989

Investirea Guvernului Orban a fost o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari dupa 1989 si a incheiat criza politica, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PMP si lider judetean al filialei Suceava a partidului, Marian Andronache.

Antena 3 a fost lider de piata la votul pentru investirea Guvernului Orban

Antena 3 a fost lider de piata ieri la votul pentru investirea Guvernului Orban. Postul nostru de televiziune a condus detasat in intervalul orar 14:00 - 17:00, romanii fiind informati in permanenta despre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3133 seconds )