Libnet.ro
UNICEF

16:30

TRANSELECTRICA: Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRANSELECTRICA: Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Consumul national de energie electrica a ajuns joi dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

TRANSELECTRICA: Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Consumul national de energie electrica a ajuns joi dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, citate de Agerpres.

Francul elvetian, la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7798 leieuro, in cr.

Temperatura oceanelor, la cel mai ridicat nivel din istoria masuratorilor

Vestile legate de incalzirea globala sunt tot mai multe si tot mai proaste. Temperatura apelor oceanului planetar a atins, in 2019, cea mai ridicata valoare din istoria inregistrarilor meteorologice, iar ritmul incalzirii acestora se accelereaza, potrivit unui nou studiu.

Cel mai mare parc din Focsani, reabilitat cu 3 milioane de euro

Primaria Focsani urmeaza sa scoata la licitatie lucrarile pentru reabilitarea celui mai mare parc din oras cu o suprafata de peste doua hectare.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

Asociatia pentru pensii private: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun RANDAMENT din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG.

APAPR: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si al evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori de la Bucuresti, potrivit unui comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii noua ani, sustin firmele care gestioneaza activele celor 7,4 milioane de romani

Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si evolutiilor peste asteptari ale Bursei, a anuntat joi APAPR, asociatia care reprezinta firmele care gestioneaza fondurile de pensii. Din cele 13 miliarde de euro administrate de Pilonul II la finele anului 2019, peste 2,6 miliarde de euro 12,6 miliarde de lei) reprezinta castigul net obtinut din investitii, exclusiv pentru cei peste 7,4 milioane de romani care contribuie la acest sistem.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )