Libnet.ro
UNICEF

11:45

Francul elvetian, la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani

România Liberă România Liberă,
Francul elvetian, la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7798 leieuro, in cr. continuă pe România Liberă

Temperatura oceanelor, la cel mai ridicat nivel din istoria masuratorilor

Vestile legate de incalzirea globala sunt tot mai multe si tot mai proaste. Temperatura apelor oceanului planetar a atins, in 2019, cea mai ridicata valoare din istoria inregistrarilor meteorologice, iar ritmul incalzirii acestora se accelereaza, potrivit unui nou studiu.

Cel mai mare parc din Focsani, reabilitat cu 3 milioane de euro

Primaria Focsani urmeaza sa scoata la licitatie lucrarile pentru reabilitarea celui mai mare parc din oras cu o suprafata de peste doua hectare.

Piata valutara se zdruncina din temelii: Euro creste vertiginos, iar francul elvetian atinge cea mai mare valoare din ultimii 5 ani

Cutremur pe piata valutara. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7798 leieuro, in crestere fatad e ziua precedenta. De asemenea, francul elvetian a continuat.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

IN LUNA NOIEMBRIE: Romania, printre tarile UE cu cel mai mare declin al productiei industriale

Productia industriala a scazut cu 1,5% in zona euro si cu 1,3% in Uniunea Europeana UE 28), in luna noiembrie 2019 comparativ cu noiembrie 2018, iar in randul statelor membre cele mai semnificative scaderi in ritm anual au fost inregistrate in Grecia minus 8,3%) si Romania minus 7,5%), arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu

Pe toate usile de la intrarea in centrul comercial construit in fostele hale ale uzinei Electroputere exista cate un afis pe care se poate citi: Acest spatiu functioneaza fara autorizatie la incendiu. Cei mai multi oameni care vin la mall nu vad afisul, iar cei care il vad il ignora.

Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu. Suntem in pericol, dar intram ca prostii

Pe toate usile de la intrarea in centrul comercial construit in fostele hale ale uzinei Electroputere exista cate un afis pe care se poate citi: Acest spatiu functioneaza fara autorizatie la incendiu. Cei mai multi oameni care vin la mall nu vad afisul, iar cei care il vad il ignora.

Raport ingrijorator: CANABISUL ramane cel mai consumat drog din Romania

Canabisul a fost ti in anul 2019 cel mai consumat drog din Romania, potrivit Raportului national privind situatia drogurilor pe 2019, elaborat de Agentia Nationala Antidrog ANA). Dintre toate drogurile.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2526 seconds )