Libnet.ro
UNICEF

18:30

Razboi la prezidentiale! Klaus Iohannis livreaza PSD specialitatea casei

România Liberă România Liberă,
Razboi la prezidentiale! Klaus Iohannis livreaza PSD specialitatea casei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, real. continuă pe România Liberă

Iohannis: Acesti PSD-isti se agata de putere, doar-doar mai prind o zi, sa mai angajeze neamuri!

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD ca se agata cu disperare de putere pentru a mai prinde inca .

Ion Cristoiu: in turul doi, la alegerile prezidentiale, intra PNL si PSD

Ion Cristoiu a afirmat, in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale vor ajunge PNL si PSD. in turul al doilea sigur va intra Klaus Iohannis. Nu are cum.

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din Romania, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis si Antonio Tajani fac parte din aceeasi familie politica europeana: PPE.

Cele mai noi date despre batalia pentru Cotroceni. Klaus Iohannis e favorit la alegerile prezidentiale - SONDAJE

Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru Cotroceni, arata ultimul sondaj IMAS. El e urmat de Mircea Diaconu, Viorica Dancila si abia pe locul 4 se afla Dan Barna. Topul.

Antonio Tajani ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European, Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

USR acuza PNL ca incalca legea: Campanie cu microbuz colantat pentru Klaus Iohannis

Deputatul USR Catalin Drula a afirmat, sambata, ca PNL face campanie cu microbuze colantate pentru Klaus Iohannis, desi BEC a decis ca nu sunt permise autovehiculele colantate cu mesajele de campanie sau figura candidatilor la prezidentiale.

Ziua si atacul. Klaus Iohannis: PSD a ajuns la cel mai jos nivel, ii baga in disperare pe pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou atac asupra PSD-ului in vizita sa electorala de la Pitesti. Acesta ii acuza pe social-democrati ca ii baga disperare pe pensionari prin minciuna gogonata pesedista cu ca guvernul lui Iohannis ar taia pensiile. Acesta a mai afirmat ca PSD se agata cu disperare de putere si ca au construit o guvernare dezastruoasa.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis, pe primul loc in topul prezidentiabililor, urmat de Mircea Diaconu. Ce cote electorale au Dan Barna si Viorica Dancila

Klaus Iohannis este favorit la alegerile prezidentiale, fiind creditat, intr-un sondaj IMAS, cu 45,7% din intentiile de vot, urmat de Mircea Diaconu, cu 16,7%.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de decorare post-mortem a interpretului de muzica usoara Mihai Constantinescu. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a.

Fifor Mihai: PSD ar trebui sa fie decorat de Klaus Iohannis

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, care o insoteste pe Viorica Dancila in turneul prezidential, i-a transmis duminica lui Klaus Iohannis sa trimita decoratii social-democratilor pentru toate masurile luate la guvernare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )