Libnet.ro
UNICEF

20:00

Razboi total intre Liviu Dragnea si presedintele Iohannis. Liderul PSD l-a ironizat pe seful statului

Antena3 Antena3,
Razboi total intre Liviu Dragnea si presedintele Iohannis. Liderul PSD l-a ironizat pe seful statului

Razboi total intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis in noul scandal privind nominalizarea facuta pentru sefia SIE. Liderul PSD l-a imitat pe seful Statului la intalnirea cu tinerii din partid si a fost. continuă pe Antena3

Razboi TOTAL intre Stefan Banica jr. si Andreea Marin: De la ce a pornit conflictul... (FOTO)

Oamenii de succes sunt pasionati de masini scumpe si puternice. Este si cazul celor doua vedete Andreea Marin si Stefan Banica Jr. - care, si in timpul casatoriei si dupa divort, s-au duelat.

Liviu Dragnea comenteaza adresa referitoare la propunerea lui Vlase la SIE: Aduce mai multe intrebari decat clarificari, o sa o citesc pana o sa inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Neptun, referindu-se la nominalizarea lui Gabriel Vlase la SIE, ca si el si Calin Popescu Tariceanu au primit o adresa in acest sens de la presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca aduce mai multe intrebari decat clarificari.

Liviu Dragnea il IA PESTE PICIOR pe Iohannis: Chiar daca vorbeste rar, TOT NU iNTELEGE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit din nou, despre companiile straine care vin in Romania, context in care a lasat sa se inteleaga ca nu este de acord cu celebra expresie.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va declansa procedura de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, face acuzatii foarte grave. Orban spune ca Liviu Dragnea va declansa procedura de revocare a presedintelui Klaus Iohannis, saptamana viitoare. A avut loc o.

Dragnea, despre Iohannis: Chiar daca vorbeste rar, tot nu intelege

La scoala de vara a Tineretului Social-Democrat, Liviu Dragnea s-a laudat cu performantele economice deosebite ale Romanieisub guvernarea PSD-ALDE. in acest context, el l-a ironizat pe presedintele Klaus.

Putem pune LACATUL pe STATUL de DREPT si sa PLECAM ACASA! Liviu Dragnea, despre legile justitiei si Codurile penale: Mergem PANA LA CAPAT

Liderul PSD, Liviu Dragnea, pare hotarat in incercarea de punere sub control a justitiei. El a declarat, vineri, ca se va merge pana la capat cu ceea ce social-democratii si-au asumat in campania electoral.

Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuletele trucate cu Simona Halep de pe Arena Nationala

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, ca l-ar fi concediat pe George Harbagiu, coordonatorul online al PSD, dupa ce acesta a distribuit pe paginile filialelor social-democratilor un filmulet trucat in care oamenii stransi pentru a o sustine pe Simona Halep la Arena Nationala ar fi huiduit-o.

Liviu Dragnea si ministrii Vioricai Dancila se muta la mare

In plin scandal politic, Liviu Dragnea si ministrii Vioricai Dancila se muta la mare. Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis va fi principalul subiect la dezbaterile liderilor partidului cu tinerii social+de.

Liviu Dragnea, dupa dezvaluirile judecatorului Petre Lazaroiu: Daca eram in America, presedintele ar fi fost anchetat

Liviu Dragnea a declarat vineri ca daca eram in America, presedintele ar fi fost anchetat , referindu-se la dezvaluirile judecatorului CCR Petre Lazaroiu, conform carora un consilier prezidential i-a.

Liviu Dragnea: E frumoasa expresia sarac, dar cinstit; dar daca un tanar isi ia o masina devine necinstit?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Neptun, ca este foarte frumoasa expresia sarac, dar cinstit, pe care nu o critica, dar a pledat pentru un nivel mai mare de trai pentru tineri, pentru romani, apreciind ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )