Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razboi TOTAL intre Stefan Banica jr. si Andreea Marin: De la ce a pornit conflictul... (FOTO)

B1 B1,
Razboi TOTAL intre Stefan Banica jr. si Andreea Marin: De la ce a pornit conflictul... (FOTO)

Oamenii de succes sunt pasionati de masini scumpe si puternice. Este si cazul celor doua vedete Andreea Marin si Stefan Banica Jr. - care, si in timpul casatoriei si dupa divort, s-au duelat. continuă pe B1

Razboi total intre Liviu Dragnea si presedintele Iohannis. Liderul PSD l-a ironizat pe seful statului

Razboi total intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis in noul scandal privind nominalizarea facuta pentru sefia SIE. Liderul PSD l-a imitat pe seful Statului la intalnirea cu tinerii din partid si a fost.

SOC TOTAL! Andreea Marin SI-A DAT JOS PERUCA, la televizor! Uite cum arata, de fapt (FOTO)

Andreea Marin a renuntat la propria imagine pentru o cauza nobila! Vedeta TV a fost la Vorbeste lumea alaturi de o tanara diagnosticata cu cancer limfatic pe care a ales sa o sustina neconditionat.

INCREDIBIL! Imaginile cu Stefan Banica Jr. pe care NIMENI nu le-a mai vazut pana acum. Fanii sunt SOCATI... (VIDEO)

Stefan Banica Junior a aparut la televizor inca de cand avea doar cinci ani. El a jucat intr-o scena alaturi de tatal sau, regretatul mare actor Stefan Banica Senior. Sceneta se numea.

Cine e frumoasa vedeta cu care Stefan Banica Jr. a RECUNOSCUT ca are o RELATIE. Totul e de acum OFICIAL...

Stefan Banica Jr. are o verisoara primara la fel de cunoscuta ca el. Este vorba despre Sorana Darclee! Fosta componenta a trupei ASIA a povestit cum se inteleg. Cu Stefan ma inteleg foarte bine. Nu.

Din pacate e ADEVARAT, Lavinia Parva a PIERDUT LUPTA... Ce decizie a luat Stefan Banica Jr....

Lavinia Parva are acum o silueta de invidiat, dar inainte de a-si oficializa relatia cu Stefan Banica Jr. aproape pierduse lupta cu kilogramele. Nu s-a dat insa batuta si s-a ambitionat pentru.

NIMENI nu se astepta la asta! SCHIMBAREA facuta de Andreea Marin a luat prin SURPRINDERE pe toata lumea... (FOTO)

Andreea Marin a purtat iar o peruca la un eveniment. Daca in urma cu doar cateva zile era blonda, acum vedeta e bruneta, cu par lung si cu breton. Marin a anuntat sfarsitul unei campanii in care a fost im.

Andreea Marin, in lacrimi alaturi de o supravietuitoare a cancerului. Vedeta s-a demachiat in direct, urmand gestul pacientei VIDEO

Andreea Marin, care a fost gazda unui eveniment medical, nu si-a putut stapani lacrimile in momentul in care o pacienta, chemata din public, a renuntat la peruca pe care o purta, dar si la machiaj.

Este VIRALUL zilei! Imaginea cu care Andreea Marin si-a SOCAT fanii la 42 de ani (FOTO)

Andreea Marin le-a aratat prietenilor virtuali, intr-o fotografie, cum arata nemachiata. Doar cerul mai sus decat noi. intinde mana, deschide sufletul si mintea. il poti atinge. Acum, este.

Andreea Marin, internata de URGENTA la spital! Vedeta e in LACRIMI! ANUNTUL medicilor e...

Andreea Marin s-a internat zilele trecute in spital, pentru a-si face un control amanuntit la inima. Ea a marturisit ca nu va mai putea fi gasita la telefon sau acasa, deorece si-a luat timp pentru a-si.

Probleme GRAVE de sanatate pentru Andreea Marin! Tocmai a fost facut un nou ANUNT...

Andreea Marin si-a anuntat fanii ca urmeaza o pauza pentru ea. Asta pentru ca ajuns pe patul de spital, iar medicii au concluzionatca trebuie sa i se faca o serie de analize amanuntite. Dragi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )