Libnet.ro
UNICEF

18:15

Razboi total privind arhiva SIPA. Traian Basescu a anuntat ca il da in judecata pe Victor Ponta: Va raspunde pentru astfel de afirmatii grave (VIDEO)

B1 B1,
Razboi total privind arhiva SIPA. Traian Basescu a anuntat ca il da in judecata pe Victor Ponta: Va raspunde pentru astfel de afirmatii grave (VIDEO)

Scandalul privind arhiva SIPA capata noi proportii. Traian Basescu a anuntat in direct in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV ca il va da in judecata pe Victor Ponta pentru afirmatii. continuă pe B1

DIICOT a deschis dosar penal in urma plangerii judecatorului Cristi Danilet privind arhiva SIPA

Plangerea judecatorului Cristi Danilet impotriva lui Dan Andronic, pe care il acuza de detinerea sau dezvaluirea nelegala a unor informatii din arhiva SIPA a fost inregistrata miercuri la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), structura care a deschis un dosar penal, acesta urmand sa fie repartizat pentru solutionare unui procuror, informeaza News. ro.

Presedintia Romaniei intervine in scandalul privind arhiva SIPA. Informatiile despre magistrati, care ar fi fost copiate ilegal, erau clasificate

Presedintele Klaus Iohannis a luat pozitie, prin intermediul purtatoarei sale de cuvant, Madalina Dobrovolschi, in controversa iscata in spatiul public de jurnalistul Dan Andronic, cu privire la arhiva SIPA.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza raportul privind arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om corect si de buna-credinta, atunci va desecretiza raportul facut in cadrul ministerului cu privire la disparitia unor dosare din arhiva SIPA, in caz contrar, increderea pe care o are in el va fi aproape de zero.

Presedinta instantei supreme: Arhiva SIPA ar trebui desecretizata, pentru a inlatura suspiciunile. CSM vrea explicatii de la MJ privind arhiva SIPA

Presedinta instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat marti, inainte de sedinta de plen a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca arhiva SIPA ar trebui desecretizata pentru a inlatura suspiciunile care planeaza asupra acestor documente de 15 ani.

Adrian Tutuianu, despre scandalul privind arhiva SIPA: SRI nu a avut nicio implicare in gestionarea arhivei acestei structuri (VIDEO)

Presedintele Comisiei de Control a SRI, Adrian Tutuianu, a avut marti o reactie publica privind scandalul privind gestionarea arhivei SIPA, scandal care a aparut dupa un articol publicat de Dan Andronic in.

Reactia SRI, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a acuzat ilegalitati privind arhiva SIPA: Nu am avut nicio implicare in gestionarea acestei structuri

Serviciul Roman de Informatii SRI) a precizat, luni, ca nu a avut nicio implicare in gestionarea arhivei SIPA, ci doar a asigurat antiefractie locatia cu sisteme clasice. Reactia vine dupa ce jurnalistul Dan Andronic a acuzat luni, intr-un articol publicat in Evenimentul Zilei, ca arhiva ar fi fost copiata, in timp ce era inventariata de o comisie desemnata de Monica Macovei .

Reactia Monicai Macovei, dupa dezvaluirile lui Andronic privind arhiva SIPA

Monica Macovei precizeaza ca, in perioada in care a fost ministru al Justitiei, nu a primit, nu a fotocopiat, nu a sustras si nu a distrus niciun dosar SIPA. Reactia acesteia vine.

Tariceanu, despre scandalul privind arhiva SIPA: Ar trebuie distrusa ca sa nu fie folosita pentru santajarea judecatorilor sau procurorilor (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit in emisiunea Dosar de Politician despre scandalul aparut in urma dezvaluirilor lui Dan Andronic despre o posibil furt si distrugere de.

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s.

CSM va cere Ministerului Justitiei explicatii cu privire la arhiva SIPA

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM) au votat marti in favoarea formularii unei adrese catre Ministerul Justitiei prin care se va cere reprezentantilor MJ detalii privind arhiva SIPA.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2028 seconds )