Libnet.ro
UNICEF

06:45

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

Playtech Playtech,
RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi. Digi Communications a fost listata la bursa in data de 16 mai 2017, dupa ce informatiile cu privire la aceasta actiune aparusera in presa inca din urma cu o luna. Pretul stabilit []. continuă pe Playtech

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

Doliu in invatamantul romanesc. A murit una dintre cele mai iubite invatatoare (FOTO)

Tragedie in invatamantul din Valcea. Iuliana Iliescu Ionescu, una dintre cele mai iubite invatatoare de la Colegiul National de Informatica Matei Basarab, a.

Bucurestiul, elogiat intr-un articol marca CNN: 9 motive pentru a vizita capitala Romaniei, una dintre cele mai promitatoare din Europa

O jurnalista CNN elogiaza Capitala Romaniei, declarandu-se impresionata de arhitectura ametitoare, combinatia fascinanta dintre nou si vechi, si enumera cateva atractii turistice de top pe care strainii le pot admira in una dintre cele mai promitatoare capitale din Uniunea Europeana.

VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Vesti surprinzatoare de la organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida: scena principala a EC 2017 va avea dimensiuni record, dar si unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K. Acestia spun ca editia de anul acesta va fi cea mai spectaculoasa de pana acum si ca un adevarat oras se va ridica in timp record la Bontida, o comuna de langa Cluj.

Veste trista pentru fanii unuia dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood. Cei doi actori au decis sa divorteze (FOTO)

Un cuplu celebru de la Hollywood, care parea sa aiba o relatie perfecta, a decis sa divorteze. Este vorba despre actorii Mila Kunis si Ashton Kutcher, parintii a doi copii superbi, decizia acestora fiind.

Reduceri eMAG frigidere si masini de spalat. Cele mai bune oferte de azi

Magazinul online eMAG. ro anunta cateva oferte atractive la mai multe modele de frigidere si masini de spalat. intreaga oferta o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

eMAG reduceri la electronice si electrocasnice. TOP cele mai atractive oferte

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

Romania are energie ieftina ca pret, dar printre cele mai scumpe in raport cu puterea de cumparare

Romanii au unele dintre cele mai reduse facturi la electricitate din statele membre ale Uniunii Europene, dar printre cele mai scumpe in raport cu puterea de cumparare a populatiei, se arata intr-un.

Cele mai tari bancuri cu soferi. De ce isi scoate chilotii o tanara care urca intr-un camion

Va prezentam o colectie cu 10 dintre cele mai amuzante bancuri despre soferi. Puteti sa scrieti propriile bancuri de acest gen la sectiunea de comentarii.

Digi Communications: Directorul general al RCS RDS, Serghei Bulgac, suspectat de spalare de bani

Reprezentantii DIGI Communications, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, au anuntat miercuri ca nu considera ca ancheta initiata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) va reprezenta o interferenta semnificativa in ceea ce priveste operatiunile curente si au anuntat ca vor coopera in cadrul anchetei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )