Libnet.ro
UNICEF

21:15

Reactia Angelei Merkel dupa decizia lui Donald Trump privind Acordul: Faptul ca oricine face ce vrea, veste proasta

Antena3 Antena3,
Reactia Angelei Merkel dupa decizia lui Donald Trump privind Acordul: Faptul ca oricine face ce vrea, veste proasta

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a a adus numeroase critici asupra deciziei luate de presedintele Donald Trump de retragere a SUA din Acordul nuclear iranian. Decizia reprezinta o sursa puternica de. continuă pe Antena3

Decizia lui Donald Trump privind Acordul atomic va mbunatati relatiile UE-Rusia,considera Kremlinul

Decizia presedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite din Acordul nuclear iranian va apropia tarile Uniunii Europene de Rusia, afirma Iuri Usakov, un consilier al presedintelui rus Vladimir Putin, relateaza Mediafax.

Decizia lui Donald Trump privind Acordul atomic va mbunatati relatiile UE-Rusia, considera Kremlinul

Decizia presedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite din Acordul nuclear iranian va apropia tarile Uniunii Europene de Rusia, afirma Iuri Usakov, un consilier al presedintelui rus Vladimir Putin, relateaza Mediafax.

Critici dure la adresa lui Donald Trump dupa retragerea SUA din acordul nuclear: Nu are capacitatea mintala de a aborda problemele

Presedintele american Donald Trump nu este apt pentru functia pe care o ocupa, a declarat miercuri presedintele parlamentului iranian, Ali Larijani, dupa decizia liderului de la Casa Alba de a retrage Statele.

Reactii dupa ce Donald Trump a anuntat ca retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul

Franta, Germania si Marea Britanie regreta decizia Statelor Unite de a se retrage din acordul nuclear cu Iranul. Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear.

Presedintele Donald Trump si va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Donald Trump isi va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul, informeazaCNN. Analistii sunt de parere ca parasirea acordului ar putea transmite un mesaj altor natiuni ca SUA nu reprezinta un partener serios de discutie.

Franta, dupa retragerea SUA din acordul cu Iranul: Nu e acceptabil ca America sa se plaseze n pozitia de jandarm economic al planetei

Nu este acceptabil ca Statele Unite sa se plaseze in pozitia de jandarm economic al planetei, a afirmat miercuri francez al Economiei, Bruno Le Maire, la postul de radio France Culture, dupa decizia lui Donald Trump de a restabili sanctiunile impotriva Iranului, scrie AFP.

Donald TRUMP, in Romania: Anuntul de ULTIMA ORA venit de la partidul de guvernamant!

Anunt bomba al fostului ministru al IMM-urilor, Ilan Laufer. Acesta sustine ca Romania ar putea juca un rol esential in noul context global, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat recunoasterea.

Donald Trump, nou avertisment la adresa Iranului: Vor fi consecinte foarte grave

La doar o zi dupa ce a retras Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul si a reimpus sanctiuni economice asupra statului Republicii Islamice, Donald Trump revine cu un nou atac si lanseaza un avertisment asupra li.

Donald Trump, amenintari la adresa Iranului: Vor fi consecinte foarte grave, clar?

Presedintele american, Donald Trump, a amenintat miercuri Iranul cu consecinte foarte grave daca va decide sa relanseze programul sau nuclear, la o zi dupa anuntul retragerii Statelor Unite din acordul vizand.

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian / Un oficial de la Casa Alba a negat informatia

Presedintele Donald Trump va anunta iesirea SUA din acordul nuclear iranian, a informat un responsabil american, relateaza AFP. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, iar potrivit unei surse citate deNew York Times, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul. Un oficial de la Casa Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )