Libnet.ro
UNICEF

22:15

Google, amendat de CNCD pentru denumirea Catedrala Prostirii Neamului pe Google Maps

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Google, amendat de CNCD pentru denumirea Catedrala Prostirii Neamului pe Google Maps

Google Romania a primit o amenda de 10. 000 de lei de la Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru ca nu a luat nici o masura de schimbare a denumirii din Catedrala Prostirii Neamului in Catedralei Mantuirii Neamului pe aplicatia Google Maps, potrivit g4media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia Google dupa amendarea pentru cazul Catedrala Prostirii Neamului: Eroarea semnalata a fost eliminata prompt

Google a dat miercuri o reactie la decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Eroarea semnalata a fost eliminata prompt in acest caz. Asteptam sa primim decizia oficiala a CNCD, iar apoi vom evalua urmatorii pasi, spun cei de la Google. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a salutat miercuri decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei Google Romania cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Catedrala Prostirii Neamului aduce o amenda de 10.000 de lei pentru Google Romania din partea CNCD

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis ca Google Romania trebuie sa plateasca, dupa ce denumirea Catedralei Mantuirii Neamului a fost schimbata in Google Maps in Catedrala Prostirii Neamului.

Reactia reprezentantilor Google, in urma amenzii de la CNCD pentru Catedrala Prostirii Neamului

Eroarea semnalata a fost eliminata prompt in cazul denumirii de Catedrala Prostirii Neamului, transmit reprezentantii Google Bucuresti. Acestia asteapta decizia oficiala a CNCD, dupa care vor evalua urmatorii pasi. Google Bucuresti a primit o amenda de 10. 000 de lei de la CNCD pentru ca nu a luat masuri pentru a elimina aceasta sintagma.

Cum a ajuns Google sa primeasca amenda de la CNCD: ce legatura are Catedrala Prostirii Neamului

CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii - e institutia din Romania care vegheaza sa nu existe derapaje in zona in care activeaza. Cateodata, insa, face exces de zel si.

Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului

Google Romania Bucuresti) a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 10. 000 de lei dupa ce nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google Maps a denumirii Catedralei Mantuirii Neamului cu Catedrala prostirii neamului. Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului.

Reactia BOR, dupa amenda CNCD pentru Google: Multumim celor care au luat atitudine

Biserica Ortodoxa a avut o prima reactie dupa ce CNCD a amendat Google pentru ca nu a luat masurile necesare privind aparitia pe aplicatia Google Maps a Catedralei Prostirii Neamului.

Decizie istorica: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului Reactia Patriarhiei

UPDATE, 17 iunie, 14. 15 Patriarhia Romana saluta decizia CNCD privind sanctionarea Google Romania, pentru ca nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google.

Fara precedent! Google amendat in Romania! Ce s-a intamplat. Are legatura cu Catedrala Mantuirii Neamului

Situatie fara precedent in Romania! Compania Google a fost amendata cu 10. 000 de lei de CNCD. Motivul? .

Iohannis a contestat in instanta amenda de la CNCD pentru declaratiile privind Tinutul Secuiesc

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea de Apel Bucuresti amenda de 5. 000 de lei primita de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in urma unor declaratii pe care le-a facut privind un proiect de lege referitor la autonomia Tinutului Secuiesc, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )