Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta PSD: Nu putem sa modificam bugetul din cauza mofturilor unui om care intamplator e presedintele Romaniei

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta PSD: Nu putem sa modificam bugetul din cauza mofturilor unui om care intamplator e presedintele Romaniei

Liviu Dragnea face declaratii dupasedintaBiroului Permanent National al PSD. Stire in curs . continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, atac dur la presedinte pe buget: Klaus Iohannis nu e seful statului! Nu avem ce sa modificam pentru ca a fost construit foarte bine (VIDEO)

Liviu Dragnea a criticat, sambata, decizia presedintelui Klaus Iohannis de retrimite bugetul de stat inapoi la Parlament pentru a fi modificat. Presedintele PSD a sustinut ca proiectul nu va suferi nicio.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Ciolos: Are ceva tupeu baiatul asta...

Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa lui Dacian Ciolos, dupa ce acesta din urma a cerut liderilor PSD sa depuna declaratii ca nu au colaborat cu fosta securitate sau cu alte servicii de.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu are detalii cu privire la inchierea unor pagini de Facebook partizane PSD, dar ca pot inchide tot PSD. Am auzit stirea, dar nu stiu detalii, dar.

Liviu Dragnea: Am convenit cu Tariceanu, dupa europarlamentare, anuntam candidatul comun la prezidentiale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca, dupa europarlamentare va discuta despre un candidat comun al aliantei PSD-ALDE la functia de presedinte. Sigur nu voi candida la.

Cooperativa PSD: Aprozare si magazine Alimentara in toata tara. Cum face Liviu Dragnea teoria napolitanei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ideea ministrului Agriculturii ca fostele aprozare si fostele magazine Alimentara din perioada comunista sa fie redeschise. Presedintele PSD crede ca ar trebui construita o retea nationala ca alternativa la actualele hipermarketuri si supermarketuri. Pana la infiintarea unei retele nationale de magazine cu legume, fructe si alte alimente, Liviu Dragnea se [] .

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa refuzului presedintelui de a aproba bugetul, spunand, la Calarasi, ca banii pentru investitii in sanatate vor putea fi folositi abia dupa ce lenesul de la Cotroceni va semna bugetul de stat pe acest an.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbaro

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

Liviu Dragnea, asteptat cu proteste si in vizita din Calarasi: Liderul PSD continua turneul prin tara (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost asteptat la Calarasi in acelasi mod in care a fost primit si la Slobozia cu o zi inainte. Cateva zeci de persoane au venit pentru a il huidui si a ii reprosa modul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )