Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros 2019. Reactia Simonei Halep, dupa calificarea in optimi

Antena3 Antena3,
Roland Garros 2019. Reactia Simonei Halep, dupa calificarea in optimi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a declarat ca se astepta la un meci mai dificil in fata ucrainencei Lesia Turenko, pe care a invins-o sambata in doua seturi, 6-2, 6-1, dupa do. continuă pe Antena3

Reactia Simonei Halep dupa cea mai categorica victorie de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit cu sportivitate despre adversara careia nu i-a dat nicio sansa, sambata, in turul 3 la Roland Garros.

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] .

Roland Garros 2019. Irina Begu s-a calificat in runda a treia

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, joi, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus de Karolina Muchova Cehia) cu 1-6, 6-3,.

Roland Garros 2019. Irina Begu, eliminata in turul trei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost eliminata in turul al treilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, fiind invinsa cu 7-6 8/6), 6-4 de americanca Amanda Anisimova, intr-o partida.

Probleme de sanatate pentru adversara Simonei din optimile Roland Garros. Va lua analgezice la meciul cu Halep

Adversara Simonei Halep din optimile de la Roland Garros, Iga Swiatek, a vorbit depre meciul cu campioana in exercitiu.

Roland Garros: Naomi Osaka, in turul trei dupa o partida de aproape trei ore cu Victoria Azarenka - Japoneza, nevoita inca o data sa revina de la 0-1 la seturi

Naomi Osaka a avut parte de un meci maraton in turul doi de la Roland Garros, japoneza avand nevoie de aproape trei ore pentru a o invinge pe Victoria Azarenka 43 WTA), fost lider mondial. Meciul a fost unul extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie. La fel ca in primul tur, Osaka a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi. S-a terminat 4-6, 7-5, 6-3 pentru numarul 1 WTA.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Linette: Ma bucur ca am ramas calma in decisiv

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificandu-se in turul al treilea al French Open.

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Se actualizeaza.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic Serbia, 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Tsurenko este una dintre victimele preferate ale Simonei, ea conducand cu 7-0 in meciurile directe cu jucatoarea in varsta de 30 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )