Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactie de ultima ora in scandalul clasarii din dosarul lui Augustin Lazar

Antena3 Antena3,
Reactie de ultima ora in scandalul clasarii din dosarul lui Augustin Lazar

Reactie de ultima ora in scandalul clasarii din dosarul lui Augustin Lazar. Raluca Pruna, cea care a studiat si a trimis la Cotroceni mapa de candidatura a lui Lazar, sustine ca in dosarul care a plecat. continuă pe Antena3

Primul procuror din dosarul lui Iohannis, dezvaluiri bomba

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un interviu-bomba cu primul procuror din dosarul caselor presedintelui Klaus Iohannis. Stire in curs de.

Tudorel Toader: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura al lui Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca nu a existat nicio eroarereferitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura al procurorului general, Augustin Lazar. Simple precizari!.

Tudorel Toader i raspunde lui Lazar: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a procurorului general / n sfrsit aflam justificarea

Tudorel Toader a scris miercuri peFacebookca nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar si subliniaza ca in sfarsit afla justificarea prezentei ordonantei la dosar. Asta, dupa ceprocurorul general a spus ca ministrul Justitiei a exploatat o eroare de grefa din martie 2016, cand o grefiera a fotocopiat o ordonanta emisa de procurorul Cristian Lazar.

Surse CSM: documentele din dosarul lui Lazar pot fi publicate

Cererea lui Tudorel Toader catre CSM, de a aprecia daca sunt intrunite conditiile legale pentru a fi publicate documente din dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu are temei, deoarece, potrivit unor surse din cadrul Consiliului, datele dintr-un astfel de dosar pot fi date publicitatii.

Bomba in scandalul clasarii pentru Klaus Iohannis. Surse: Clasarea, data de procurorul Cristi Lazar

Potrivit unor surse, procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, se pare ca a depus la dosarul sau de candidat o ordonanta de clasare ce poarta numele lui Cristi Lazar, procuror si adjunctul sectiei de.

ULTIMA ORA. Primarul Mircia Gutau, ACHITAT definitiv in dosarul MITA LA PRIMARIE: Sunt aproape in lacrimi din cauza ca acest dosar mi-a tocat trei ani de libertate si mai multi ani consum nervos

Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a fost achitat in dosarul in care era acuzat de luare de mita. Decizia magistratilor de la Curtea Suprema este definitiva. Amintim ca Gutau a fost a.

Primaria Brasov, miscare de ultima ora! Veste buna pentru soferii cu masini electrice

La ultima sedinta a Consiliului Local Brasov au fost aprobate doua proiecte de hotarare care au ca scop accesareade fonduri nerambursabile de laAdministratiaFondului de Mediu. Prin urmare,.

INCENDIU PUTERNIC intr-un complex studentesc! Zeci de persoane evacuate! Detalii de ultima ora!

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri in Complexul Studentesc din Timisoara, la etajul intai al unui bloc de locuinte. La fata locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta.

Alerta cu BOMBA intr-un tren din ROMANIA! Autoritatile intervin in forta! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica pentru pasagerii unui tren din Romania! Un apel la 112 a anutat ca in trenul ce leaga Iasi de Timisoara s-ar afla un dispozitiv explozibil. Trenul a fost oprit in localitatea Vama iar autoritatile.

ACCIDENT in lant in Romania: A fost implicat si un MICROBUZ! Bilant de ultima ora

Un accident in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuzs-a produs marti la iesirea din Ramnicul Sarat spre Focsani. in urma incidentului, provocat de oprirea brusca a unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )