Libnet.ro
UNICEF

23:15

Reactiile presei internationale dupa investirea Guvernului Orban. Pune capat unei crize politice care a intarziat formarea Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Reactiile presei internationale dupa investirea Guvernului Orban. Pune capat unei crize politice care a intarziat formarea Comisiei Europene

Investirea Guvernului Orban e considerata de presa internationala un semn ca in curand se va incheia si procesul de completare al Comisiei Europene, in conditiile in care doar din Romania se mai asteapta o propunere de comisar european. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, mesaj dupa investirea Guvernului Orban: Cine tradeaza va fi tradat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, transmite un mesaj cu ocazia investirii Guvernului Orban. Firea vorbeste despre tradare, folosind un citat din Marin Preda. ZiuaDecontului CineRadeLaUrma.

Viorica Dancila, prima reactie dupa investirea guvernului Orban: Iohannis si-a impus locotenentii la Palatul Victoria

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, a declarat luni seara, dupainvestirea guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban, ca a vazut in Parlamentul.

Ciolos, dupa investirea Guvernului Orban: Dificultatea cu care s-a constituit fragila majoritate de azi arata ca solutia pentru o perspectiva clara oferita tarii raman anticipatele

Liderul Plus Dacian Ciolos a reactionat imediat dupa votul de investitura dat in Parlament Guvernului PNL, spunand ca doar daca acesta va guverna bine si cu succes pana la alegerile parlamentare Romania va castiga pe termen lung. El mai spune ca dificultatea cu care s-a constituit fragila majoritate de azi arata ca solutia pentru o perspectiva clara oferita tarii raman anticipatele.

Cristian Tudor Popescu, reactie acida dupa investirea Guvernului Orban: E departe de a fi un guvern miracol

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca guvernul proaspat investit este departe de a fi un guvern miracol, si noteaza ca cel mai important lucru petrecutdupa.

MARIAN ANDRONACHE (PMP): investirea Guvernului Orban, o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari de dupa 1989

Investirea Guvernului Orban a fost o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari dupa 1989 si a incheiat criza politica, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PMP si lider judetean al filialei Suceava a partidului, Marian Andronache.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Antena 3 a fost lider de piata la votul pentru investirea Guvernului Orban

Antena 3 a fost lider de piata ieri la votul pentru investirea Guvernului Orban. Postul nostru de televiziune a condus detasat in intervalul orar 14:00 - 17:00, romanii fiind informati in permanenta despre.

Serban Nicolae, apel catre pesedisti inaintea votului la investirea Guvernului Orban

Senatorul PSD Serban Nicolae face un apel catre colegii sai de partid sa nu voteze pentru investirea Guvernului Orban, spunand ca tradarea celor care ne-au incredintat reprezentarea lor si guvernarea tarii ramane cel mai abject stigmat pe fruntea oricui.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

VIDEO: Orban, dupa investirea Guvernului PNL: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos

Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos din partea PSD si Pro Romania, a declarat premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa votul de investitura acordat Guvernului PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )