Libnet.ro
UNICEF

18:45

MARIAN ANDRONACHE (PMP): investirea Guvernului Orban, o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari de dupa 1989

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIAN ANDRONACHE (PMP): investirea Guvernului Orban, o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari de dupa 1989

Investirea Guvernului Orban a fost o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari dupa 1989 si a incheiat criza politica, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PMP si lider judetean al filialei Suceava a partidului, Marian Andronache. continuă pe Ziarul Bursa

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Antena 3 a fost lider de piata la votul pentru investirea Guvernului Orban

Antena 3 a fost lider de piata ieri la votul pentru investirea Guvernului Orban. Postul nostru de televiziune a condus detasat in intervalul orar 14:00 - 17:00, romanii fiind informati in permanenta despre.

Reactiile presei internationale dupa investirea Guvernului Orban. Pune capat unei crize politice care a intarziat formarea Comisiei Europene

Investirea Guvernului Orban e considerata de presa internationala un semn ca in curand se va incheia si procesul de completare al Comisiei Europene, in conditiile in care doar din Romania se mai asteapta o propunere de comisar european.

Serban Nicolae, apel catre pesedisti inaintea votului la investirea Guvernului Orban

Senatorul PSD Serban Nicolae face un apel catre colegii sai de partid sa nu voteze pentru investirea Guvernului Orban, spunand ca tradarea celor care ne-au incredintat reprezentarea lor si guvernarea tarii ramane cel mai abject stigmat pe fruntea oricui.

Gabriela Firea, mesaj dupa investirea Guvernului Orban: Cine tradeaza va fi tradat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, transmite un mesaj cu ocazia investirii Guvernului Orban. Firea vorbeste despre tradare, folosind un citat din Marin Preda. ZiuaDecontului CineRadeLaUrma.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

A inceput votul privind investirea Guvernului Orban. UDMR il ameninta pe Orban cu motiunea de cenzura. S-a incheiat votul la Senat. incep sa voteze deputatii LIVE TEXT si VIDEO

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

SONDAJ. Sunteti de acord cu investirea Guvernului Orban?

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a reiterat luni ca estimeaza ca 237 - 243 de parlamentari sa voteze pentru investirea Cabinetului sau si a acuzat un boicot din partea PSD si a Pro.

Parlamentul se intruneste pentru investirea Guvernului Orban. Ludovic Orban se prezinta in fata alesilor cu 15 ministri si un vicepremier

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Sedinta incepe la ora 14,00. Conform programului, premierul desemnat Ludovic.

Viorica Dancila, prima reactie dupa investirea guvernului Orban: Iohannis si-a impus locotenentii la Palatul Victoria

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, a declarat luni seara, dupainvestirea guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban, ca a vazut in Parlamentul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )