Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reactorul verde de pe litoral, in functiune de anul viitor.

România Liberă România Liberă,
Reactorul verde de pe litoral, in functiune de anul viitor.

Cel mai mare parc eolian de uscat din Europa va intra in forta pe piata energiei, incepand de anul viitor. La sfarsitul lunii trecute, CEZ Romania a anuntat montarea ultimei turbine la parcul Fantanele - Cogealac, urmand ca dupa parcurgerea fazelor de testare ferma verde sa lucreze la capacitate maxima. Pentru finalizarea obiectivului eolian din nordul judetului Constanta s-a lucrat intr-un ritm infernal. Volumului urias de munca i s-a alaturat si un efort mare din partea structurilor de . continuă pe România Liberă

Cel mai asteptat film al anului 2013: Trailerul oficial de la Man of Steel a adunat aproape 10 milioane de vizualizari in doua zile

Trailerul oficial al mult asteptatului Man Of Steel, ce va fi lansat anul viitor, a adunat aproape 10 milioane de vizualizari in numai doua zile de la postarea pe internet. Cu toate ca studiourile Warner Bros.

Cel mai asteptat film al anului 2013: Trailerul oficial de la noul Superman, Man of Steel, a adunat 10 milioane de vizualizari in doua zile

Trailerul oficial al mult asteptatului Man Of Steel, ce va fi lansat anul viitor, a adunat aproape 10 milioane de vizualizari in numai doua zile de la postarea pe internet. Cu toate ca studiourile Warner Bros.

3 din 4 lideri din business anunta afaceri in crestere pentru anul viitor

Fundatia Romanian Business Leaders arata ca, dupa ani de scadere, 80 de lideri romani din business spera intr-o usoara crestere a cifrei de afaceri, a numarului de angajati si a nivelului salariilor in 2013, in ciuda previziunilor macroeconomice pentru anul viitor, care sunt mult mai rezervate, conform unui comunicat remis redactiei.

Marian Sarbu, CSSPP: Activele fondurilor de pensii - 3 miliarde de euro, anul viitor

Fondurile de pensii, printre cei mai importanti investitori in Societatile de Investitii Financiare * Oferta de investitii la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este limitata * Fondurile de pensii, foarte active la tranzactionare pe actiunile BRD, Transelectrica, Compa, Romcarbon si NEPI Activele gestionate de fondurile de pensii de pe Pilonul II si Pilonul III vor ajunge, anul viitor, la circa 13 miliarde de lei circa 3 miliarde de euro), iar la finele acestui an vor atinge nivelul de 10 miliarde de lei, estimeaza Marian Sarbu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP).

Guvernul vrea sa majoreze pensiile cu 4%, anul viitor

Guvernul Ponta ia in calcul, la definitivarea proiectului de buget pe anul viitor, o majorare a pensiilor cu aproximativ 4% incepand cu luna ianuarie, in conformitate cu Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Taxele locale pot creste cu pana la o treime anul viitor.

Guvernul a aprobat ieri majorarea limitei maxime a taxelor locale cu 16%. Legea permite depasirea acestei limite cu 20%, deci e posibil sa vedem in unele localitati taxe majorate si cu 39% fata de actualul nivel. Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor cu pana la 16,05%, dupa ce o initiativa similara fusese respinsa de Guvernul Victor Ponta in urma cu doua luni. Deoarece administratiile locale au libertatea de a majora sau micsora la randul lor nivelul .

Guvernul a aprobat CRESTEREA taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor. Vezi cu cat.

Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. In luna octombrie, Ministerul Finantelor a publicat un proiect de hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluand in mare parte prevederile unui proiect de ordonanta publicat de minister in luna martie, dar care nu a ajuns sa fie aprobat in .

Django Unchained, cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, criticat pentru numeroasele scene rasiste

Cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, renumit pentru excentricitatea sa, a provocat controverse in lumea cinematografica din cauza aspectelor rasiste pe care le surprinde, scrie Daily Mail. Filmul Django.

FOTOGALERIE Cel mai scump MINI vine in Romania in martie 2013, Paceman John Cooper Works

Versiunea cu trei usi si mai sportiva a SUV-ului MINI Countryman, denumita MINI Paceman John Cooper Works JCW), debuteaza fizic in premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2013 si va fi lansata si in Romania trei luni mai tarziu, in martie, avand un pret de pornire de 31. 300 euro fara TVA 38. 812 euro cu TVA). Astfel, MINI Paceman JCW devine cel mai scump model al marcii britanice disponibil in Romania.

Andronescu: Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei.

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, ca se va bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei, precizand ca in 2012 invatamantul a primit 2,38% adica cea mai mica suma alocata vreodata, potrivit Mediafax. Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget pentru Educatie. Ordonanta de astazi regleaza finantarea invatamantului pana la aprobarea legii bugetului de stat. Deocamdata nu stim care va fi bugetul pe care-l va avea Educatia in 2013. Pana la aprobarea legii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )