Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul vrea sa majoreze pensiile cu 4%, anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul vrea sa majoreze pensiile cu 4%, anul viitor

Guvernul Ponta ia in calcul, la definitivarea proiectului de buget pe anul viitor, o majorare a pensiilor cu aproximativ 4% incepand cu luna ianuarie, in conformitate cu Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP). continuă pe Ziarul Bursa

Taxele locale pot creste cu pana la o treime anul viitor.

Guvernul a aprobat ieri majorarea limitei maxime a taxelor locale cu 16%. Legea permite depasirea acestei limite cu 20%, deci e posibil sa vedem in unele localitati taxe majorate si cu 39% fata de actualul nivel. Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor cu pana la 16,05%, dupa ce o initiativa similara fusese respinsa de Guvernul Victor Ponta in urma cu doua luni. Deoarece administratiile locale au libertatea de a majora sau micsora la randul lor nivelul .

Guvernul a aprobat CRESTEREA taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor. Vezi cu cat.

Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. In luna octombrie, Ministerul Finantelor a publicat un proiect de hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluand in mare parte prevederile unui proiect de ordonanta publicat de minister in luna martie, dar care nu a ajuns sa fie aprobat in .

Reactorul verde de pe litoral, in functiune de anul viitor.

Cel mai mare parc eolian de uscat din Europa va intra in forta pe piata energiei, incepand de anul viitor. La sfarsitul lunii trecute, CEZ Romania a anuntat montarea ultimei turbine la parcul Fantanele - Cogealac, urmand ca dupa parcurgerea fazelor de testare ferma verde sa lucreze la capacitate maxima. Pentru finalizarea obiectivului eolian din nordul judetului Constanta s-a lucrat intr-un ritm infernal. Volumului urias de munca i s-a alaturat si un efort mare din partea structurilor de .

3 din 4 lideri din business anunta afaceri in crestere pentru anul viitor

Fundatia Romanian Business Leaders arata ca, dupa ani de scadere, 80 de lideri romani din business spera intr-o usoara crestere a cifrei de afaceri, a numarului de angajati si a nivelului salariilor in 2013, in ciuda previziunilor macroeconomice pentru anul viitor, care sunt mult mai rezervate, conform unui comunicat remis redactiei.

Marian Sarbu, CSSPP: Activele fondurilor de pensii - 3 miliarde de euro, anul viitor

Fondurile de pensii, printre cei mai importanti investitori in Societatile de Investitii Financiare * Oferta de investitii la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este limitata * Fondurile de pensii, foarte active la tranzactionare pe actiunile BRD, Transelectrica, Compa, Romcarbon si NEPI Activele gestionate de fondurile de pensii de pe Pilonul II si Pilonul III vor ajunge, anul viitor, la circa 13 miliarde de lei circa 3 miliarde de euro), iar la finele acestui an vor atinge nivelul de 10 miliarde de lei, estimeaza Marian Sarbu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP).

Compensatie pentru cresterea taxelor: Guvernul vrea majorarea pensiilor cu 4% din ianuarie

Guvernul ia in calcul o majorare a pensiilor cu aproape 4% in luna ianuarie, cresterea urmand a fi inclusa in proiectul de buget pe anul 2013, se arata intr-un comunicat de la Ministerul Finantelor Publice.

Depeche Mode va lansa un nou album anul viitor, cu putin timp inainte de a porni in turneu

Trupa Depeche Mode va lansa cel de-al treisprezecelea material discografic in luna martie a anului viitor, cu doua luni inainte ca britanici sa plece in turneul european in care este inclusa si Romania.

Guvernul vrea sa aprobe astazi cresterea impozitelor si taxelor locale de la 1 ianuarie

Executivul a introdus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri un proiect de hotarare privind nivelurile pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale. Este un proiect prin care se aproba cresterea de la 1 ianuarie 2013 a impozitelor pe cladiri si terenuri, al amenzilor si al celorlalte taxe locale. Guvernul a mai incercat si in luna octombrie sa introduca acest proiect, insa a starnit controverse, motiv pentru care a fost retras de site-ul Ministerului Finantelor. Proiectul de atunci prevedea cresterea impozitelor si taxelor locale cu 16,05%, procentul de crestere reprezentand rata inflatiei din perioada 2010-2012. Stire in curs de actualizare .

Guvernul vrea sa discute astazi cresterea impozitelor si taxelor locale de la 1 ianuarie

Executivul a introdus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri un proiect de hotarare privind nivelurile pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale. Este un proiect prin care se poate aproba cresterea de la 1 ianuarie 2013 a impozitelor pe cladiri si terenuri, al amenzilor si al celorlalte taxe locale. Guvernul a mai incercat si in luna octombrie sa introduca acest proiect, insa a starnit controverse, motiv pentru care a fost retras de site-ul Ministerului Finantelor. Proiectul de atunci prevedea cresterea impozitelor si taxelor locale cu 16,05%, procentul de crestere reprezentand rata inflatiei din perioada 2010-2012. Stire in curs de actualizare .

Guvernul vrea sa evalueze rezervele geologice de ape subterane din toata tara

Guvernul intentioneaza sa deruleze in perioada 2013-2016 un program la nivel national de cercetare geologica a resurselor de ape subterane potabile si industriale, cu scopul utilizarii rationale a zacamintelor, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )