Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record ciudat: ar putea fi cel mai mare joc din istorie. De ce se vinde pe 10 DVD-uri

Playtech Playtech,
Record ciudat: ar putea fi cel mai mare joc din istorie. De ce se vinde pe 10 DVD-uri

In 2020, majoritatea jocurilor sunt descarcate de pe internet, legal sau nu. Daca nu ai insa o conexiune rapida la internet, unii dezvoltatorii opteaza in continuare la jocuri pe disc. continuă pe Playtech

Cel mai actual joc din 2020 este despre universul post pandemie: ce scop are si de ce este gratuit

In mod traditional, jocurile noi de la diversi dezvoltatori sau publisheri erau anuntate in cadrul unor conferinte de anvergura, cu un public global. Pentru ca toate au fost anulate in 2020,.

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,.

Volkswagen vine cu cea mai mare revolutie din industria auto: ce planuri are gigantul

Volkswagen e cel mai mare producator auto al lumii. Acum, isi adapteaza strategiile astfel incat sa-si pastreze pozitia dominanta si-n vremurile dificile pe care le traverseaza.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a demontat joi seara, la Sinteza zilei, unul dintre cele mai mare fake-news-uri din ultima perioada din Romania. Potrivit unei informatii care a circulat in mediul on-line, in urma unui studiu a rezultat ca 90% din populatie are deja anticorpi COVID-19.

Dragon`s Dogma, cel mai nou joc video ecranizat de Netflix, are o data de lansare

Netflix are un istoric destul de bun cand vine vorba de ecranizarii din alte medii, inclusiv jocuri video. in 2020, va continua acest trend cu Dragon`s Dogma, un joc clasic pentru console transpus.

Cel mai bun joc de Playstation, ecranizat: au inceput filmarile la Uncharted

In timp ce majoritatea platourilor de productie au fost inchise din cauza pandemiei, exista si exceptii. Se pare ca au inceput filmarile la Uncharted. Tom Holland va juca rolul principal in.

NN, cel mai mare asigurator de viata, se va extinde si pe asigurari generale, fara RCA si CASCO - surse NN a confirmat oficial planul de a intra pe asigurari generale

Grupul olandez NN, lider pe zona asigurarilor de viata din Romania, cu o cota de piata de 36,58%, a initiat demersurile pentru inregistrarea unei noi societati, NN Asigurari, care sa se ocupe si de asigurari generale. ASF a avizat miercuri inregistrarea acestei firme, iar surse aproapiate procesului au declarat pentru HotNews. ro ca NN ar vrea sa vanda toate tipurile de asigurari generale, mai putin asigurarile auto aferente claselor 10 si 3 - RCA si CASCO. UPDATE 09:37) NN Romania a confirmat joi oficial planurile de intrare pe piata asigurarilor generale. Procesul complet de autorizare de functionare este asteptat sa se incheie in toamna acestui an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )