Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rectorul UB, despre cum vorbeste Viorica Dancila: Sentimentul pe care il am e de jena puternica, pentru ca e profesoara

B1 B1,
Rectorul UB, despre cum vorbeste Viorica Dancila: Sentimentul pe care il am e de jena puternica, pentru ca e profesoara

Viorica Dancila a stat in atentia publica in mandatul de premier nu pentru politicile implementate ci pentru numeroasele gafe si greseli de vorbire. Orice om ii este frica de o plangere penala,. continuă pe B1

Culisele vizitei premierului Viorica Dancila la Vatican

Iacopo Scaramuzzi este unul din jurnalistii italieni care cunosc cel mai bine culisele Vaticanului, fiind corespondent acreditat al uneia din cele mai importante agentii de presa din Peninsula, Askanews, si autor al rubricii Vatican Insider - a cotodianului La Stampa. El este autorul unei carti despre Papa Francisc, Tango vaticano. La chiesa al tempo di Francesco Tango la Vatican. Biserica pe vremea lui Francisc) si a asistat la numeroase intalniri ale sefilor de stat si de guvern cu papa Francisc si cu predecesorii lui. Hotnews a aflat de la Iacopo Scaramuzzi cateva detalii de culise despre vizita premierului Viorica Dancila la Vatican si intalnirea cu Papa Francisc.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu presedintele Iohannis: Cererea demisiei mi s-a parut inoportuna si i-am spus acest lucru

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit despre cum a decurs intalnirea cu presedintele Iohannis si subiectele pe care le-au avut in vedere. S-a vorbit despre politica externa, despre.

Viorica Dancila: 2018 va fi anul investitiilor

Viorica Dancila a vorbit Palatul Parlamentului despre masurile care vor fi luate in vederea cresterii investitiilor in Romania. Ne dorim un parteneriat strategic real cu marile companii ce vor sa.

Procurorul-sef al DIICOT, explicatii in premiera despre plangerea impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD,.

Ziua si gafa: Viorica Dancila a fost corectata de premierul Croatiei dupa ce era sa incalce protocolul diplomatic (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa. in timpul primirii la Palatul Victoria a omologului sau croat, Andrej Plenkovic, Viorica Dancila a uitat de protocolul diplomatic care cerea intonarea celor doua.

VIORICA DANCILA a ajuns de rasul internetului! Gafa MONUMENTALA ironizata de Netflix (FOTO)

Gafa prim-ministrului Romaniei, Viorica Dancila, reprezentata de afirmatiile referitoare la temerea de o plangere penala a fost ironizata pe retelele de socializare de catre Netflix, platforma de filme online.

VIRALUL ZILEI: Gratiela Gavrilescu, gafe pe modelul premierul Viorica Dancila (VIDEO)

Gafele din discursul public par sa reprezinte ceva normal pentru membrii Guvernului Romaniei. Dupa ce premierul Viorica Dancila a facut o obisnuinta din a produce zilnic cate o gafa de care sa rada.

Viorica Dancila, declaratii dupa semnarea acordului cu premierul Croatiei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut declaratii in urma semnarii acordului cu premierul croat. Viziunea noastra in cadrul Uniunii Europene este una pro europeana, care urmareste o.

Ministrul Sanatatii: Eu cred in Viorica Dancila. Stiu ca nu isi tradeaza tara. Dimpotriva

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea afirma, intr-o postare de Facebook referitoare la plangerea penala pentru inalta tradare depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca ea crede in Viorica Dancila si ca stie ca aceasta nu isi tradeaza tara, dimpotriva, apreciind ca astfel de acuzatii la nivel inalt pot periclita drumul spre prosperitate al romanilor.

Opinie PSD: Viorica Dancila are deplin discernamant in exercitarea functiei sale

PSD Constanta sare in apararea premierului Viorica Dancila printr-un comunicat de presa prin care isi exprima sprijinul ferm, total si neconditionat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )