Libnet.ro
UNICEF

15:15

Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de Stock Busters

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de Stock Busters

Reduceri eMAG la aparate foto Stock Busters. Daca sunteti in cautarea unui aparat foto profesionist sau semi-profesionist, la eMAG gasiti cele mai mari reduceri de pe piata. continuă pe Antena3

Cele mai bune bancuri de la scoala. Ce i se raspunde lui Bula la intrebarea: Chiar atat de imbecil eram, de ma tot lasati corijent?

Si despre elevi si profesori s-au scris nenumarate bancuri de-a lungul timpului. Va propunem o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri care ii au pe acestia in prim-plan.

Printesa Diana si Camilla au fost cele mai bune prietene. Povestea nestiuta din spatele relatiei lor

Stim cu totii ce relatie tensionata aveau cele doua in anii 80 si 90 si cum sotia Printului Charles a blamat-o, in mod public, pe Camilla pentru esecul mariajului ei. insa putina lume stie ca Diana si Camilla au fost, in prima instanta, prietene apropiate.

Cele mai bune glume despre presupusa tentativa de asasinare a lui Dragnea: Ce fraier este Soros. Trebuia sa angajeze patru jandarmi

Romanii s-au amuzat copios si mediul virtual a fost inundat de glume dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 ca patru straini au fost platiti sa-l asasineze.

[P]Cele mai bune biciclete romnesti, acum la reducere!

Reducerile sunt pe gustul oricui. De la haine, la electrocasnice, pana la biciclete, tot ce vine cu un discount creeaza un soi de emotie pozitiva. Da, inclusiv reducerile la biciclete, caci oricine isi doreste sa aiba un astfel de mijloc de transport comod, eficient si nepoluant.

FOTO Cele mai scandaloase tinute de la gala MTV VMA 2018

Cea de-a 35-a gala a premiilor MTV Video Music Awards, desfasurata luni noapte la Radio City Music Hall din New York, a fost un bun prilej pentru starurile industriei sa-si etaleze tinutele extravagante si nonconformiste.

Cele mai sanatoare combinatii de alimente. De ce este bine sa combini vinul rosu cu piperul sau Marinada cu friptura

Unele alimente sunt delicioase, si chiar mai nutritive, cand sunt consumate impreuna. Specialistii in nutritie au dezvaluit pentru Readers Digest cateva dintre cele mai bune combinatii de alimente si condimente.

Utile: Efectul nociv al tigarilor electronice asupra sanatatii este chiar si mai profund; Cele mai bune surse de antioxidanti!; Ce aliment consumat la micul dejun scade glicemia pe tot parcursul zilei

O noua strategie, pe cat de rudimentara, pe atat de eficienta, ofera o noua speranta in lupta impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice. Bacteria potential letala numita MRSA poate infecta chiar si spitalele. Ceasca de sanatate: Cidrul, o bautura revigoranta in orice anotimp. Cidrul este o bautura revigoranta, recomandata de nutritionisti pentru aportul sau de substante nutritive. Aceasta bautura foarte aromata.

Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Noul Audi A6, lansat in 2018, arata la interior faptul ca designerii marcii au renuntat la una dintre cele mai inovative accesorii de bord din ultimii ani.

Faze tari: Resturile unei uriase creaturi marine, gasite pe o plaja din Rusia. Nimeni nu stie ce este; De ce s-a casatorit Hitler nainte de a se sinucide. Un valet dezvaluie cele mai ascunse secrete ale Fuhrerului; Un rechin urias a fost observat cu ajut

Descoperire unica in astronomie: exoplaneta cu atmosfera de metale grele. Savantii au gasit pentru prima data un gigant gazos fierbinte a carui atmosfera este constituita din vapori de fier si titan. Un iPad care a explodat a dus la inchiderea unui magazin Apple. Una dintre locatile cele mai impozante de retail din portofoliul Apple a fost evacuata pe parcursul weekendului.

Novak Djokovic, despre performanta istorica reusita la Cincinnati: Este unul dintre cele mai speciale momente ale carierei mele

Novak Djokovic a reusit o performanta istorica dupa victoria in fata lui Roger Federer in finala de la Cincinnati, devenind primul jucator care castiga toate cele noua turnee Masters din circuitul ATP. Fostul lider mondial a descris acest moment ca fiind unul dintre cele mai speciale din cariera sa. Nu a fost usor din punct de vedere psihologic, pentru ca stiam ca am pierdut de fiecare data cand am jucat cu el pe acest teren, a spus Djokovic, care a fost invins de elvetian de trei ori in ultimul act al Masters-ului din Ohio 2009, 2012, 2015).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )