Libnet.ro
UNICEF

11:30

Referendum pentru revizuirea Constitutiei. Cati vranceni au drept de vot

Adevărul Adevărul,
Referendum pentru revizuirea Constitutiei. Cati vranceni au drept de vot

Urnele se vor deschide sambata dimineata, la ora 7. 00 si oamenii pot vota pana la ora 21. 00, acelasi lucru fiind valabil si pentru duminica. continuă pe Adevărul

MAE: Votul in strainatate la referendumul pentru revizuirea Constitutiei a inceput la Auckland, Noua Zeelanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca votul la referendumul national pentru revizuirea Constitutiei a inceput in afara tarii, la Auckland, Noua Zeelanda, urmand sa fie deschise sectiile de vot din Australia.

Calin Popescu Tariceanu: Voi merge la referendum pentru ca este o obligatie si o responsabilitate cetateneasca

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani pentru ca este o obligatie si o.

VOT SAU BOICOT? Referendumul pentru redefinirea familiei: Ce conditii trebuie indeplinite pentru modificarea Constitutiei (FOTO)

Romanii cu drept de vot sunt asteptati la urne sambata si duminica, 6 si 7 octombrie, la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie. in cele doua zile ale scrutinului, urnele se.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Alexandru Arsinel: Nu merg la Referendum. Cand trec pe langa o biserica, imi fac cruce

Cunoscutul actor de comedie Alexandru Arsinel a declarat ca nu va merge la Referendumul pentru redefinierea familiei, dar afirma ca are apucaturi normale si ca este fiu de.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Panou publicitar pro-referendum cu greseli in Timisoara

Un panou mare care anunta referendumul pentru familie in 2019 a fost amplasat la intrarea in Timisoara. Pe panou scrie de doua ori ca referendumul pentru familie va avea loc peste u.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Carmen Dan, anunt de ultima ora in legatura cu referendumul

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca toate sectiile de votare de la referendumul din 6-7 octombrie se vor afla sub protectia angajatilor Ministerului Afacer.

REFERENDUM FAMILIE 2018. A inceput votul

Votul in strainatate la referendumul national pentru revizuirea Constitutiei din 6-7 octombrie a inceput la Auckland, Noua Zeelanda, anunta MAE. Votul la referendumul national pentru revizuirea.

Adrian Nastase, despre referendum:Am o interdictie de a alege si de a fi ales. Daca as fi putut sa particip, as fi votat Da

Fostul premier si lider al PSD, Adrian Nastase, are interdictie de a alege si de a fi ales, astfel ca nu va participa la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, dar daca ar fi putut sa mearga, acesta spune ca ar fi votat Da, transmite corespondentul Mediafax.

Tariceanu: Voi merge la referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani.

Referendumul pentru redefinirea familiei: Cati romani trebuie sa se prezinte la vot pentru validarea scrutinului

La referendumul de pe 6 si 7 octombrie sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani cu drept de vot. Potrivit datelor oficiale ale Autoritatii Electorale Permanente numarul oficial al alegatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )