Libnet.ro
UNICEF

08:45

MAE: Votul in strainatate la referendumul pentru revizuirea Constitutiei a inceput la Auckland, Noua Zeelanda

Adevărul Adevărul,
MAE: Votul in strainatate la referendumul pentru revizuirea Constitutiei a inceput la Auckland, Noua Zeelanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca votul la referendumul national pentru revizuirea Constitutiei a inceput in afara tarii, la Auckland, Noua Zeelanda, urmand sa fie deschise sectiile de vot din Australia. continuă pe Adevărul

MAE: Votul la referendumul pentru familie a nceput n strainatate n Auckland, Noua Zeelanda

Ministerul Afacerilor Externe a anunta vineri seara ca votul la referendumul pentru redefinirea familiei a inceput in Auckland, Noua Zeelanda, la ora 7. 00 locala 21. 00 ora Romaniei) si urmeaza sa fie deschise si sectiile organizate in Australia.

Referendum pentru revizuirea Constitutiei. Cati vranceni au drept de vot

Urnele se vor deschide sambata dimineata, la ora 7. 00 si oamenii pot vota pana la ora 21. 00, acelasi lucru fiind valabil si pentru duminica.

VOT SAU BOICOT? Referendumul pentru redefinirea familiei: Ce conditii trebuie indeplinite pentru modificarea Constitutiei (FOTO)

Romanii cu drept de vot sunt asteptati la urne sambata si duminica, 6 si 7 octombrie, la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie. in cele doua zile ale scrutinului, urnele se.

Un panou din Timisoara anunta referendumul pentru redefinirea familiei in 2019

Un panou care anunta referendumul pentru redefinirea familiei in 2019 a fost amplasat la intrarea in Timisoara. Pe panou scrie de doua ori ca referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc peste un an, intre 6 si 7 octombrie 2019, potrivit.

Sondaj CURS: Prezenta de 34% la referendumul pentru familie / 90% dintre participanti vor vota DA

Un procent de 34% dintre romanii cu drept de vot ar urma sa participe la referendumul pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie, desfasurat in acest weekend, potrivit unui sondaj CURS realizat intre 20 septembrie si 1 octombrie. Sondajul, efectuat pe un esantion de 1. 067 de persoane si avand o marja de eroare de 3%, releva totodata ca 90% dintre cei care merg la vot vor opta pentru modificare.

SONDAJ CURS: Prezenta estimata de 34% la Referendumul pentru familie

34% dintre romani se vor prezenta sambata si duminica la vot la Referendumul pentru familia traditionala, estimeaza datele unui sondaj de opinie realizat de CURS intre 20 septembrie si 1 octombrie pe un.

Marko Bela (UDMR), despre referendumul pentru familie: Vor veni si alte initiative. Prima data despre avort. Dupa, despre religia de stat. Apoi, despre pedeapsa cu moartea. Despre romi. Despre utilizarea steagului

Liderul UDMR anunta ca nu va merge la referendumul pentru familia traditionala. Marko Bela explica, intr-un text antologic pentru Transindex. ro, motivele pentru care nu va merge la vot. Potrivit acestuia,.

Marcel Iures, declaratii despre referendumul pentru familie: Eu m-am insurat cu o femeie

Actorul Marcel Iures a facut declaratii despre referendumul pentru familie, acesta sustinand familia traditionala. Un barbat si o femeie. Pai si nu e normal? . ) Treaba lor. Na. Eu m-am insurat cu.

VIRALUL ZILEI! O parodie despre referendumul pentru familia traditionala face furori pe Facebook (VIDEO)

O noua parodie despre referendumul pentru familia traditionala a devenit viral pe Facebook. Eu am probleme despre homosexuali. Deci, Dumnezeu nu a facut sa fie homosexuali intre baieti, trebuie sa aib.

REFERENDUM FAMILIE 2018. A inceput votul

Votul in strainatate la referendumul national pentru revizuirea Constitutiei din 6-7 octombrie a inceput la Auckland, Noua Zeelanda, anunta MAE. Votul la referendumul national pentru revizuirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )