Libnet.ro
UNICEF

18:00

Regina Ana. Fara iubire, pragurile puteau fi mine

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Regina Ana. Fara iubire, pragurile puteau fi mine

Fiecare septembrie, deopotriva indepartat pe cararea anului, deopotriva proaspat in metaforele vazduhului contopit in miracolul toamnelor, are o zi de culminare in sarbatoare: optsprezece. E ziua de nastere a Majestatii Sale Reginei Ana. Toti regii si reginele lumii au o fireasca zi a nasterii lor. Drumurile vietii le pot . continuă pe Ceaşca de Cultură

Regina Ana a murit. Ce a facut Majestatea Sa Regele Mihai in fiecare zi din ultima saptamana

Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I, intr-un comunicat de presa. La.

Singurul interviu acordat de Regina Ana in Romania. M-am simtit atat de umilita de mine insami

Regina Ana a Romaniei a acordat un singur interviu presei din Romania, in 2008, in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al.

Gestul amuzant facut de Regina Ana la o masa protocolara, ce a destins atmosfera. Toti am rasuflat usurati. Era om, Regina, pe jumatate Rege

Analistul politic Mihai Petre rememoreaza ziua intalnirii cu Regina Ana si regele Mihai, la Constanta. El relateaza o intamplare amuzanta, prin care Regina s-a dovedit un om modest, fara fasoanele impuse de eticheta.

FOTO Regina Ana a Romaniei la Alba Iulia. Vizitele familiei regale in orasul Marii Uniri

Regina Ana a Romaniei a ajuns de trei ori in Alba in ultimii 25 de ani. Prima data in 1995, fara regele Mihai, a doua oara in 1997, iar a treia oara in 2007, impreuna cu Mihai I, care a primit atunci titlul de cetatean de onoare al municipiului Alba Iulia.

Imagini istorice cu Regina Ana si Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei in exil

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Regina Ana a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Viata ei, un scenariu de film dramatic

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Istoric din Cluj, despre Regina Ana: Din pacate, pentru natiunea romana, a fost o regina a Romaniei in exil

Regina Ana a murit. Istoricul clujean Cornel Jurju a fost impresionat de decenta, eleganta si intelegerea profunda a Istoriei Romaniei de care a dat dovada cea de-a patra regina a tarii, Regina Ana.

Interviu document cu Regina Ana a Romaniei: Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici

Regina Ana a Romaniei a acordat un interviu presei din Romania in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al Romaniei si despre cum a fo.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

Regina Ana va avea statuie la Calarasi. Fostul primar, Nicolae Dragu: Vom crea un bust frumos drept omagiu!

Regina Ana a murit. Monarhistii din Romania sunt in doliu, odata cu moartea Reginei Ana. Ei si-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestatii sale. Drept omagiu, la Calarasi i se va ridica statuie.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )