Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regina Ana va fi inmormantata in Catedrala de la Curtea de Arges

Adevărul Adevărul,
Regina Ana va fi inmormantata in Catedrala de la Curtea de Arges

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a incetat din viata, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat de presa. inmormantarea va avea loc la Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Avocatul Casei Regale: Regina Ana va fi inmormantata, cel mai probabil, pe data de 13 august, la Curtea de Arges

Avocatul Casei Regale a Romaniei, Adrian Vasiliu, a anuntat luni ca Regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges, cel mai probabil in 13 august, informeaza News. ro. Acesta a mai.

Regina Ana a murit. Cand si unde va avea loc inmormantarea

Regina Ana a murit la varsta de 92 de ani, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Corpul neinsufletit va fi depus la Peles, apoi regina va fi inmormantata in Catedrala Arhiepiscopala de la Curtea de Arges. Programul oficial al funeraliilor va fi facut public marti.

Regina Ana a murit. Unde va fi inmormantata Majestatea Sa

Regina Ana a murit. Conform traditiei Funeraliilor Regale din tara noastra, corpul neinsufletit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi pentru o zi.

Regele Mihai nu va participa la inmormantarea Reginei Ana

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a trecut in nefiinta, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala.

VIDEO. A murit Regina Ana, sotia Regelui Mihai. inmormantarea, la Curtea de Arges

Regina Ana, sotia Regelui Mihai, a trecut in eternitate, a anuntat, luni, Casa Regala a Romaniei.

Regina Ana a murit. Ce a facut Majestatea Sa Regele Mihai in fiecare zi din ultima saptamana

Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I, intr-un comunicat de presa. La.

Regina Ana a Romaniei, sotia regelui Mihai I, a incetat din viata

Majestatea sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, scrie pe contul sau de Facebook, Ioan Luca Vlad, un apropiat al Casei Regale. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia.

Regina Ana a Romaniei a murit. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Casei Regale

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a incetat din viata astazi, luni, 1 august 2016, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, arata un comunicat al Casei Regale. La capataiul.

Majestatea Sa Regina Ana a murit la 92 de ani (VIDEO)

Regina Ana a murit, potrivit informatiilor oferite de catre Casa Regala prin intermediul unui comunicat de presa, dar si de consilierul Familiei Regale, Ioan-Luca Vlad. Regina Ana a murit intr-un spital din El.

Regina Ana a incetat din viata! Iata fotografii de colectie cu MS!

Regina Ana s-a stins din viata, astazi, intr-un spital din Elvetia. Majestatea Sa avea varsta de 92 de ani. Inmormantarea este programata pe data de 13 august, la Castelul Peles.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )