Libnet.ro
UNICEF

15:45

Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care interzice iesirea Marii Britanii din UE fara un acord

Adevărul Adevărul,
Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care interzice iesirea Marii Britanii din UE fara un acord

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a promulgat luni legea care il impiedica pe premierul conservator Boris Johnson sa-si retraga tara din Uniunea Europeana UE) fara un acord. continuă pe Adevărul

Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care impiedica un Brexit fara acord pe 31 octombrie

Regina Elisabeta a II-a a promulgat luni legea care-l impiedica pe premierul conservator Boris Johnson sa retraga Regatul Unit din UE fara un acord pe 31 octombrie, transmite agentia Reuters.

Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care impiedica un Brexit fara acord pe 31 octombrie

Regina Elisabeta a II-a a promulgat luni legea care-l impiedica pe premierul conservator Boris Johns.

BREXIT. Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care impiedica un Brexit fara acord

Regina Elisabeta a II-a a promulgat luni legea care-l impiedica pe premierul conservator Boris Johnson sa retraga Regatul Unit din UE fara un acord pe 31 octombrie, transmite agentia Reuters. Acesta.

Lovitura teribila pentru Boris Johnson: Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care impiedica Brexitul fara acord

O noua piedica pentru prim-ministrul Boris Johnson in tentativa sa de a finaliza Brexitul pe 31 octombrie indiferent daca acest lucru se face cu acord sau nu. Regina Elisabeta a II-a a promulgat luni legea care-l.

Caru cu vedete: in vacanta, Regina Elisabeta a II-a comanda de la fast-food. Care este mancarea ei favorita; Catrinel Menghia, fotografiata alaturi de Johnny Depp. Lidia Buble a reactionat imediat: Plang

Cara Delevingne a detronat-o pe Kate Moss! A devenit cel mai bine platit top model din Marea Britanie. in topul 10 al celor mai bine platite din lume. Catalin Botezatu, operat de urgenta la colon. Interventia a durat 6 ore. Catalin Botezatu a fost operat de urgenta in Turcia, dupa ce.

Cod Rutier 2019. A fost adoptata legea care prevede ca soferii sa lipeasa acest semn pe parbriz

Cod Rutier 2019. Senatul a adoptat proiectul de lege care prevede ca soferii care au dizabilitati de auz sa poata lipi pe luneta autoturismului un semn prin care sa precizeze deficienta si faptul ca au nevoie de un interpret atunci cand sunt opriti in trafic. Proiectul va ajunge si in Camera Deputatilor, care este for .

Boris Johnson pierde lupta in Parlamentul de la Londra: si Camera Lorzilor a votat legea pentru amanarea Brexit

Legea care impiedica iesirea Marii Britanii din UE fara un acord a fost adoptata vineri si de Camera Lorzilor, in aceeasi varianta cu cea din Camera Comunelor, ceea ce inseamna ca va deveni efectiva odata cu primirea avizului regal, cel mai probabil luni, scrie The Guardian.

Camera Lorzilor a adoptat legea care-l impiedica pe Boris Johnson sa scoata Marea Britanie din UE fara un acord in octombrie

Camera superioara a Parlamentului britanic a aprobat, vineri, o lege care intentioneaza sa blocheze un Brexit fara acord la sfarsitul lunii octombrie, fortandu-l pe prim-ministrul Boris Johnson sa ceara o noua amanare pentru divort de la Uniunea Europeana, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )