Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reguli noi pentru turistii care vor sa calatoreasca in Uniunea Europeana. Situatiile in care isi primesc inapoi toti banii pe vacanta

Antena3 Antena3,
Reguli noi pentru turistii care vor sa calatoreasca in Uniunea Europeana. Situatiile in care isi primesc inapoi toti banii pe vacanta

Comisia Europeana vrea sa le ofere turistilor care isi planifica vacantele in tarile din Uniune o mai buna protectie. O directiva europeana, intrata in vigoare din iulie, le da dreptul sa renunte la pa. continuă pe Antena3

AVERTISMENT pentru turistii care merg la MARE: Cea mai periculoasa specie de meduza face RAVAGII! Poti paraliza PE LOC

Turistii care au luat cu asalt plajele din Spania au primit o veste socanta! Autoritatile au anuntat ca exemplare din cea mai periculoasa specie de meduza din lume: caravela portugheza a fost gasita pe.

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, sugereaza ca furtunile de la noi sunt provocate de rusi, care vor sa aiba vreme buna pentru Cupa Mondiala

Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii, acum vicepresedinte al Parlamentului European, a postat pe Facebook un mesaj in care sugereaza ca rusii au manipulat clima astfel incat sa aiba vreme frumoasa la Cupa Mondiala, in timp ce la noi, la bulgari si la greci avem numai ploaie si furtuni.

Tarife noi pentru parcarile din Bucuresti

De luni vor intra in vigoare noile tarife pentru parcarea in Bucuresti. in zona centrala, tariful a fost majorat in luna iunie de la 1,5 lei pe ora la 10 lei pe ora, modificarile urmand sa se aplice din luna.

Canada anunta taxe noi pentru importuri americane

Ministrul Afacerilor Externe din Canada, Chrystia Freeland, a publicat lista finala a taxelor impuse drept contramasura la taxe similare pentru importurile canadiene de aluminiu si otel implementate de presedintele american Donald Trump, scrie Global News.

Proiect de OUG: Arbitrul telecom va putea aloca pna la 500 milioane de lei din excedentul din 2017 pentru proiecte care sa dezvolte comunicatiile electronice din Romnia

Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) va putea aloca cel mult 500 milioane de lei din excedentul bugetar al institutiei, disponibil la finalul anului 2017, pentru finantarea, in intregime sau partial, a unuia ori mai multor noi proiecte care ar putea contribui, direct sau indirect, la dezvoltarea comunicatiilor electronice in Romania, inclusiv la nivel local, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta publicat de Ministerul Comunicatiilor. Sorin Grindeanu, presedintele acestei autoritati, a declarat in luna mai din acest an ca nu-si doreste ca din acesti bani sa se faca centura la Braila, ci sa fie intorsi in industrie, in proiecte care sa creasca accesibilitatea si calitatea serviciilor.

Coreea de Sud: Doi ani de nchisoare pentru angajatorii care si obliga muncitorii sa lucreze peste program

Angajatorii din Coreea de Sud care isi obliga angajatii sa lucreze mai mult de 52 de ore pe saptamana vor face 2 ani de inchisoare sau vor primi o amenda de 17. 960 dolari, incepand de astazi, informeaza The Korea Herald.

HOROSCOP iulie 2018: Zodiile care vor avea mult noroc in viata personala

Visati sa intalniti iubirea vietii, sa aveti o aventura de neuitati, sa va impacati cu partenerul de viata, sa reparati relatiile cu persoara care va este draga? Vedeti daca va numarati.

HOROSCOP iulie 2018: Zodiile care vor avea noroc in viata personala

Visati sa intalniti iubirea vietii, sa aveti o aventura de neuitati, sa va impacati cu partenerul de viata, sa reparati relatiile cu persoara care va este draga? Vedeti daca va numarati.

Un miliard de euro pentru romnii care accepta sa se mute de la oras la sat

Tinerii care se muta la munte vor lua bani ca sa reinvie satele uitate. in urmatorii 10 ani, statul promite sa investeasca un miliard de euro in zonele sarace.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )