Libnet.ro
UNICEF

16:30

Remus Radoi, declaratii incredibile despre cazul Caracal: Am fost singur la secretarul de stat

Antena3 Antena3,
Remus Radoi, declaratii incredibile despre cazul Caracal: Am fost singur la secretarul de stat

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei Macesanu, adolescenta sechestrata de Gheorghe Dinca, a facut declaratii incredibile, exclusiv. continuă pe Antena3

Digi24: Cazul Caracal. Remus Radoi face dezvaluiri despre o discutie fata in fata cu un secretar de stat in Ministerul de Interne

Audierile continua in dosarul Caracal, la sediul Politiei din localitate. Controversatul om de afaceri, Remus Radoi, zis Codita, a fost citat de procurorii DIICOT. Este personajul la care au apelat anchetatorii in cazul disparitiei Alexandrei si nu numai.

Remus Radoi, declaratii zdrobitoare: Fratia de la Caracal, cunoscuta la nivelul Ministerului de Interne

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei Macesanu, adolescenta sechestrata de Gheorghe Dinca, a fostaudiat in cursul zilei de.

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,.

Remus Radoi, audiat de procurorii din Caracal

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei, este audiat marti la Politia din Caracal. Acesta trebuie sa dea explicatii despre.

Fost sef la Omoruri sectorul 4, marturii despre cazul Caracal: Dinca preda marfa mai departe. Luiza nu este moarta

Cazul de la Caracal a scos in evidenta lacunele, fragilitatea si instabilitatea pe care le are statul roman atunci cand vine vorba ina-si apara cetatenii. Costica Ionescu, fost responsabilnb.

Codrin Stefanescu, despre cazul Caracal: E pur si simplu o bataie de joc!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca Alexandru Cumpanasu actioneaza corect in cazul tragediei de la Caracal, subliniind ca fara insistentele acestuia si tenacitatea sa, nu.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii.

Remus Radoi CODITA, la Politia Caracal: Infractorii stiau de perchezitii de o saptamana (VIDEO)

Remus Radoi, cunoscut si sub numele de Codita, despre care presa locala scrie ca ar fi un cunoscut interlop in zona, trebuia sa fie audiat, marti, la Politia din Caracal. Acesta a declarat, la.

Remus Radoi, audiat de procurori in contextul tragediei de la Caracal

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei Macesanu, adolescenta sechestrata de Gheorghe Dinca, este audiat in cursul zilei de marti la Po.

CAZUL CARACAL Continua audierile: Nicusor Oaca si Remus Radoi Codita, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul crimelor de la Caracal. in fata anchetatorilor ar ajunge, miercuri, si Nicusor Oaca, liderul unui clan interlop din oras, potrivit Antena 3. Tot astazi ar trebui audiat si Remus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2089 seconds )