Libnet.ro
UNICEF

18:00

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2018: Anul acesta au fost mai putini hateri. Ne intreaba lumea de ce nu a iesit cu scandal VIDEO

Adevărul Adevărul,
Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2018: Anul acesta au fost mai putini hateri. Ne intreaba lumea de ce nu a iesit cu scandal VIDEO

Cristina Caramarcu si Alex Cismaru, doi dintre membrii trupei The Humans, care va reprezenta Romania la Eurovision 2018, au vorbit la Adevarul Live despre experienta Selectiei Nationale si cum cum se pregatesc pentru competitia muzicala, care va avea loc la Lisabona in luna mai. continuă pe Adevărul

Primele detalii despre showul Eurovision 2018 de la Lisabona: Salvador Sobral revine pe scena dupa transplantul de inima VIDEO

Organizatorii Eurovision 2018 au dezvaluit numele artistilor care vor concerta pe scena concursului international, printre acestia fiind si portughezul Salvador Sobral, castigatorul editiei de anul trecut.

The Humans, trupa care va reprezenta Romania la Eurovision 2018, vine la Adevarul Live de la 13.00

Trupa The Humans, infiintata in urma cu doar un an, este castigatoarea Eurovision Romania 2018 si va reprezenta tara in concursul international, care se va desfasura in Lisabona in luna mai. Astazi, trei dintre membrii formatiei vin la Adevarul Live pentru a vorbi despre povestea infiintarii trupei, cum se pregatesc pentru Eurovision 2018 si cum au reactionat la criticile ce le-au fost aduse.

Cine este marea favorita a caselor de pariuri pentru Eurovision 2018 si pe ce loc se claseaza Romania VIDEO

Cantareata israeliana Netta Barzilai 25 de ani) este marea favorita pentru a castiga finala Eurovision 2018, cu piesa Toy, potrivit caselor de pariuri.

Au venit berzele! Primul exemplar a fost observat anul acesta in Bucuresti

Au venit berzele! Primul exemplar de barza alba a fost observat anul acesta in Bucuresti, pe 7 martie, de ornitologul Sebi Bugariu de la Societatea Ornitologica Romana. Era deasupra Bucurestiului, se rotea peste un stol de pescarusi - asa am remarcat-o, a spus Sebi pe pagina de Facebook a SOR.

Promovarea BVB la piata emergenta - anul acesta, intr-un scenariu foarte optimist

Implementarea serviciilor Contrapartii Centrale - cel mai important proiect * Intentionam sa relansam piata de derivate in cel mai scurt timp Agentia de evaluare FTSE Russell ar putea, intr-un scenariu foarte optimist, sa promoveze piata noastra de capital la statutul de emergenta anul acesta, estimeaza Adrian Tanase, noul director general al Bursei de Valori Bucuresti, care a avut amabilitatea sa ne acorde un interviu, in exclusivitate, referitor la planurile sale la conducerea BVB. in cazul MSCI, nu cred ca se va intampla asta n. r. promovarea) mai devreme de 2020, ne-a spus Adrian Tanase, adaugand: Prima etapa, in ceea ce priveste MSCI, ar fi includerea intr-un watchlist n. r. lista de monitorizare), moment din care ar incepe numaratoarea inversa, la fel cum s-a intamplat in cazul FTSE care ne-a inclus pe lista de monitorizare in septembrie 2016. Adrian Tanase a mentionat ca implementarea serviciilor Contrapartii Centrale este cel mai important proiect, precizand ca intentioneaza relansarea pietei de derivate in cel mai scurt timp.

Chatbot-ul BT activ pe Facebook Messenger si Skype a furnizat, anul acesta, peste 200.000 de raspunsuri pentru clienti

Peste 200. 000 de raspunsuri la intrebari despre conturile, produsele si serviciile de la Banca Transilvania au fost oferite clientilor de robotul Livia, de la BT, un chatbot activ pe Facebook Messenger si Skype, in acest an. Cele mai solicitate informatii au fost despre soldul contului curent, rulajul pe card, IBAN, popriri si ratele aferente imprumuturilor BT.

UPDATE Cutremur de magnitudine 4,6, cel mai puternic de anul acesta

In Romania a avut loc un cutremur de magnitudine 4,6, potrivit datelor Institutului de Fizica Pamantului. Acesta este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul a avut loc la ora 12. 24 si s-a produs la adancimea de 157 kilometri.

UPDATE Cutremur de magnitudine 4,4 - cel mai puternic de anul acesta

In Romania a avut loc un cutremur de magnitudine 4,6, potrivit datelor Institutului de Fizica Pamantului. Acesta este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul a avut loc la ora 12. 24 si s-a produs la adancimea de 137 kilometri.

Cati bani a platit Primaria Focsani pentru a organiza una dintre semifinalele Eurovision. Suma ceruta de TVR a fost considerata prea mare la Suceava

Pe data de 21 ianuarie, municipiul Focsani a organizat prima dintre cele cinci semifinale ale Eurovision Romania 2018.

Anglia: Unul dintre atacatorii cu acid, de anul trecut, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Un adolescent de 17 ani, Derryck John, a fost condamnat, luni, la 10 ani de inchisoare, dupa ce, in luna iulie a anului trecut, a atacat cu acid sase persoane care conduceau mopede, relateazaThe Guardian.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )