Libnet.ro
UNICEF

17:45

Republica Moldova, tara cu cea mai mica rata de crestere a populatiei

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, tara cu cea mai mica rata de crestere a populatiei

Conform ultimelor estimari, se observa o tendinta de micsorare a numarului populatiei Republicii Moldova in fiecare an. Migratia intensa si mortalitatea ridicata sunt doua dintre motivele acestei constatari demografice, confirma specialistii. Rata de crestere anuala a populatiei este de minus 1,7%, conform datelor provizorii pentru anul 2019. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Italia interzice intrarea in tara a persoanelor care au fost in Republica Moldova in ultimele 14 zile

Italia a interzis intrarea in tara a persoanelor provenite sau care au fostin Republica Moldova si inalte 12 statein ultimele 14 zile, din cauza numarului mare de cazuri de coronavirus. Pe.

Ana Gutu: Vom contribui la comunicarea interinstitutionala Romania Republica Moldova

Ana Gutu, secretar de stat din cadrul Departamentului pentru Relatia cu Republica Moldova din Guvernul Romanieiindeamna primarii localitatilor din Republica Moldova sa incheie acorduri de colaborare cu primarile din Romania, transmite IPN.

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni.

Republica Moldova spera sa primeasca un nou imprumut din partea FMI in septembrie

Republica Moldova spera sa obtina un nou acord de imprumut cu Fondul Monetar International FMI) in septembrie 2020, iar apoi sa primeasca o prima transa de 100 de milioane de dolari, a anuntat.

Un dar prea ieftin pentru Republica Moldova. Romania ar fi trimis ajutoare de proasta calitate

Donatiile sanitare trimise de Romania in Republica Moldova ar fi fost de proasta calitate, reclama s.

Italia interzice accesul persoanelor care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova

Italia si-a inchis joi granitele pentru persoanele care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova, acestea fiind considerate locuri cu risc ridicat de raspandire a infectiilor cu noul coronavirus, relateaza dpa.

CORONAVIRUS |Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari: Republica Moldova, afectata

Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari, inclusiv Republica Moldova, din cauza numarului crescut de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Asfel ca, cetatenii care au tranzitat cele 13.

CORONAVIRUS |Filipine confirma 2.539 de noi cazuri. Este cea mai mare crestere de o singura zi

Ministerul Sanatatii din Filipine a raportat miercuri 2. 539 de noi cazuri de coronavirus, marcand cea mai mare crestere de o singura zi a infectiilor confirmate. Totodata, in ultimele 24 de ore, cinci persoane.

Un deputat din Republica Moldova despre care se credea ca este rapit si sechestrat, gasit in siguranta la Iasi de politistii romani. Politicianul spune ca nu cunoaste persoana care ar fi facut sesizarea

Deputatul din Republica Moldova, Stefan Gatcan, despre care se credea ca a fost rapit si sechestrat, a fost gasit in siguranta de Politia Romana pe raza judetului Iasi. Deputatul a respins toate.

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee Liceele la care s-a intrat cu cea mai mare medie

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolventilor de clasa a VIII-a. Acestea pot fi vazute pe admitere. edu. ro si la avizierele liceelor. Online, rezultatele pot fi vazute introducand codul pe care fiecare elev l-a primit de la scoala. Liceul unde s-a intrat cu cea mai mare medie este Colegiul National Sfantul Sava unde la specializarea Matematica- informatica ultima nota a fost 9. Pe Locul doi se afla Colegiul National Gheorghe Lazar unde la specializarea matematica- informatica ultima nota a fost 9.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )