Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restrictii in Spitalul Judetean Buzau din cauza gripei

Adevărul Adevărul,
Restrictii in Spitalul Judetean Buzau din cauza gripei

Dupa numeroasele cazuri de gripa inregistrate in ultimele zile, cazuri confirmate de testele rapide, autoritatile de sanatate publica si conducerea Spitalului Judetean Buzau au decis restrictionarea vizitelor in unitatea spitaliceasca. in patru sectii apartinatorilor li s-a interzis total accesul. continuă pe Adevărul

ANSVSA: in Romania a intrat carne de curcan provenind din fermele din Ungaria aflate in zona de restrictie din cauza gripei aviare

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat, vineri, ca a fost notificata de Comisia Europeana ca, din fermele de pasari din Ungaria, aflate in zona de restrictie din jurul focarului de gripa aviara, au fost sacrificati curcani, iar produsele obtinute au fost livrate catre mai multe state membre, printre care si Romania. Astfel de produse au ajuns la trei depozite din judetul Bihor, relateaza News. ro.

ANSVSA: in Romania a intrat carne de curcan provenind din zona de restrictie din cauza gripei aviare

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca a fos.

ANSVSA: in Romania a intrat carne de curcan provenind din zona de restrictie din cauza gripei aviare

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca a fos.

Se vrea control ca la aeroport in Spitalul Judetean Neamt dupa uciderea directoarei medicale

Coducerea unitatii sanitare trebuie sa implementeze mai multe masuri pentru cresterea sigurantei personalului si a pacientilor in Spitalul Judetean Neamt, dupa crima comisa asupra noii directoare medicale,.

Revolta unui medic din spitalul judetean: Situatia este extrem de grava. Nu mai sunt alimente. Reactia sefilor

Un medic sef de sectie de la Spitalul judetean de Urgenta din Deva se plange ca unitatea medicala se confrunta cu o lipsa acuta de alimente, iar pacientii risca sa ramana fara mancare.

Investitii de aproape 30 de milioane de euro la Spitalul Judetean Zalau. Care este cel mai amplu proiect

Sapte investii in valoare de aproape 30 milioane euro sunt in derulare la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj.

Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu. Cantareata are din nou probleme, dupa ce a aflat ca este inselata

Claudia Ghitulescu a luat pe toata lumea prin surprindere toamna trecuta, anuntandu-si divortul dupa cinci ani de relatie si doi de casnicie. Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu Desi parea ca are o casnicie solida cu Marian 42 de ani), iata ca lucrurile s-au stricat total, cand in viata lor a intrat si o .

Sapte accidente din cauza Consiliului Judetean. Ce masuri a luat Politia

Consiliul Judetean Praova a fost amendat de Politie dupa ce ieri s-au produs 7 accidente rutiere si 5 persoane au fost ranite. Politia a stabilit ca principalul responsabil de producerea accidentelor este Consiliul Judetean care nu a intervenit pentru indepartearea poleiului de pe drumurile din judet.

Probleme la metrou, la ora de varf: Trenurile circula cu greutate din cauza unei degajari de fum de la statia Piata Sudului

Noi probleme la metrou, la o ora de varf, cand fluxul de oameni este sufocant de mare. Totul ar fi plecat de la o degajare de fum din zona statiei de la Piata Sudului, unde un izolator s-ar fi incins la.

Ce au facut sute de mii de romani in Anglia. Teama i-a ajuns din urma din cauza Brexitului

Brexit-ul i-a speriat pe cetatenii romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Peste 435. 000 dintre ei au solicitat statutul de rezidenti in Regatul Unit inaintea iesirii tarii din Uniunea Europeana. in total, numarul cetatenilor UE care au facut solicitarea a ajuns la aproape 2,6 milioane. Sute de mii de romani au cerut cetatenie britanica, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )