Libnet.ro
UNICEF

01:05

Retele wireless pe 2,4GHz si 5GHz: care sunt mai bune pentru tine si cand

Playtech Playtech,
Retele wireless pe 2,4GHz si 5GHz: care sunt mai bune pentru tine si cand

De cele mai multe ori, te conectezi la reteaua wireless pe care o ai in preajma. Daca ai insa mai multe retele cu acelasi nume, una cu 2. 4GHz la final si cea de a doua cu 5GHz, esti pus in. continuă pe Playtech

Business report: Care sunt cele cinci motive de neconstitutionalitate a legii bugetului pe 2019. De ce a refuzat Iohannis sa-l promulge?/ PSD si-a tras bani de 20 de ori mai mult dect anul trecut. Pentru asta au bani

PSD nu guverneaza pentru Romania, guverneaza pentru Dragnea. Una dintre principalele lui nemultumiri ale presedintelui, conform Republica, este bugetul alocat partidelor. PSD a avut grija sa aloce sume imense pentru finantarea partidelor politice. 150 de milioane va primi PSD din finantarea partidelor. 150 de milioane din 270 de milioane. De 20 de ori mai mult ca anul trecut.

Croazierele, crestere de peste 20% fata de celelalte vacante. Care sunt cele mai cautate destinatii

Piata croazierelor a crescut considerabil in ultimii ani. Succesul acestor vacante se datoreaza campaniilor de promovare, dar si tarifelor tot mai scazute, care fac ca produsul sa fie accesibil unui numar tot mai mare de turisti. Pretul unei croaziere.

Care sunt cele mai renumite icoane miraculoase din Romania

Cele mai vestite icoane din tara noastra sunt : Sfanta Ana de la Manastirea Bistrita Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Dintr-un Lemn . Apoi, Maica Domnului de la.

Alerta meteo: SE iNTORC NISORILE! Care sunt judetele cele mai afectate

Joi, 21 februarie, vremea se va raci usor, dar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale.

Pe tarabele din piete, au aparut urzicile. Sunt mai scumpe decat fructele de mare! Cat costa un kilogram

Pe tarabele din piete, au aparut urzicile. Pretul lor ustura mai tare decat atingerea plantei. 50 de lei costa un kilogram! Mai scumpe decat fructele de mare, spun clientii care le cauta la tarabe, dar.

Premiile Oscar 2019. Care sunt principalele dueluri ale galei

Filmele Green Book si Roma, actorii Rami Malek si Christian Bale si actritele Olivia Colman si Glenn Close, care au castigat deja mai multe trofee in sezonul premiilor cinematografice 2018-2019, sunt.

Expertii au pus VERDICTUL: Activitatile zilnice care polueaza mai mult decat masinile...

Prajitul painii, fripturile si curatenia prin casa polueaza mediul mai rau decat masinile, in conditiile in care particulele sunt atat de fine ca este imposibil sa nu le inhalam, potrivit.

Atentie, romani: Locuri de CAZARE GRATUITA! Care sunt conditiile

Pelerinii care doresc sa il vada pe Papa Francisc vor avea ocazia sa se cazeze gratuit la Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe va oferi 2. 000 de locuri de cazare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )