Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reteta celor mai deliciosi cozonaci de tara! Care este marele secret

Antena3 Antena3,
Reteta celor mai deliciosi cozonaci de tara! Care este marele secret

Este saptamana in care, vrem, nu vrem, cu totii ne gandim la oua rosii, pasca, miel si, mai ales, la cozonaci. ii vrem pufosi, cu multa nuca si miros de cacao, exact cum ii facea bunica pe vremuri. Aici. continuă pe Antena3

PwC: in topul celor mai valoroase zece companii ale lumii nu se afla niciuna din Europa

Topul celor mai valoroase companii pe bursele internationale este dominat de SUA si China, se arata intr-un studiu PwC, potrivit caruia nicio firma europeana nu intra in Top 10, nici macar din Germania, considerata tara cu cea mai puternica economie din Europa.

RETETA DROB DE MIEL. Drob de miel dupa reteta lui Radu Anton Roman! Secretul care il face incredibil de gustos

De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca drobul de miel. Ai nevoie de cateva ingrediente simple si de rabdare. INGREDIENTE: 1 kg.

Halep, la concurenta cu Laura Codruta Kovesi: Simona a fost inclusa in topul celor mai influente femei din Romania

Simona Halep nu e doar cea mai buna jucatoare de tenis din lume, ci si printre cele mai puternice femei din tara la ora actuala.

Socant! Miss Anglia cu HIJAB: Cine este sexy-musulmanca care a intrat in TOPUL celor mai frumoase englezoaice (FOTO)

Are 20 de ani, este musulmanca, isi poarta cu mandrie hijabul pe care nu l-a dat jos nici in semifinala Miss Anglia unde a ajuns dupa ce a cucerit titlul de Miss Birmingham. Maria Mahmood este dovada.

Cele mai simple metode prin care va puteti proteja datele pe internet

Pentru multe familii, tehnologia nu este doar un mod de viata, ci si o modalitate prin care membrii sai tin legatura. - Modificati setarile aplicatiilor de pe mobil sau tableta, dar si ale celor de pe.

Executia fara autorizatie a celor mai multe lucrari de constructii nu se va mai pedepsi cu inchisoarea: Florin Iordache, printre initiatorii proiectului

Un grup parlamentari de la putere a initiat un proiect de lege potrivit caruia nu se va mai sanctiona cu inchisoarea executia fara autorizatie a mai multor tipuri de lucrari de constructie, informeaza.

Cod galben si portocaliu de inundatii pentru 27 de bazine hidrografice din tara: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis sambata avertizari de inundatii pentru jumatate de tara. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA) 27 de bazine hidrografice sunt vizate de un cod galben s.

Tara care dezvolta un sistem de control al vremii. O retea masiva de camere de ardere

China avanseaza cu planul de dezvoltare a unui sistem de control al vremii pe Podisul Tibet, care ar putea produce ploaie pe o suprafata de pamant de peste 1. 000 km patrati. Sistemul va fi alcatuit.

Care este cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi balayage

Tehnica balayage a devenit tot mai populara in ultima perioada, iar atuurile pe care le presupune ii.

Presedintele care a supravietuit unei tentative de asasinat: Cea mai mare provocare pentru europeni este politica medievala pe care Rusia o aplica in secolul 21

Viktor Yushchenko, fostul presedinte al Ucrainei, care a supravietuit unei tentative de asasinat in 2004, trage un semnal de alarma privind practicile medievale ale Rusiei. El spera ca Europa se va trezi si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )