Libnet.ro
UNICEF

20:00

REVISTA PRESEI: Cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori

Adevarul deschide revista presei de vineri cu un articol in care prezinta cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori. Gandul scrie despre detaliul pe care Ponta l-a uitat la rectificarea bugetara. Capital arata ca in vreme ce Guvernul viseaza miliarde din insolvente, legea il contrazice. Evenimentul Zilei dezvaluie ce gandeste femeia care a fost casatorita cu spionul pedofil. Hotnews explica motivele inundatiilor din sud-vestul tarii. Wall-street spune ca Electrica este aproape invizibila pe Bursa din Londra la o luna de la listare. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Adrian Mutu neaga conflictul cu suporterii. continuă pe România Liberă

Cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori: de la 1 august, trenurile firmei private Softrans vor lega mai ieftin si cu internet gratuit Bucurestiul de litoral

Incepand de vineri, 1 august, pana la 13 septembrie, un nou operator de transport feroviar de calatori Softrans va intra in forta pe ruta Bucuresti-Constanta. Calatoria este cu 20 de lei mai ieftina decat la CFR Calatori, iar trenurile.

Cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori: de la 1 august, trenurile firmei private Softrans vor lega mai ieftin si cu internet gratuit Bucurestiul de litoral

Incepand de vineri, 1 august, pana la 13 septembrie, un nou operator de transport feroviar de calatori Softrans va intra in forta pe ruta Bucuresti-Constanta. Calatoria este cu 20 de lei mai ieftina decat la CFR Calatori, iar trenurile private au internet gratuit.

Concurenta pentru CFR Calatori: de la 1 august, vom merge la mare mai ieftin. Bonus, internet gratuit

Incepand de vineri, 1 august, pana la 13 septembrie, un nou operator de transport feroviar de calatori Softrans va intra in forta pe ruta Bucuresti-Constanta. Calatoria este cu 20 de lei mai ieftina decat la CFR Calatori, iar trenurile private au internet gratuit.

Lideri UDMR il critica pe seful SRI dupa declaratiile lui anti-autonomiste: Omul nascut mincinos e cel mai periculos / Serviciile secrete sa nu intre in deciziile politice/ Maior sa nu caracterizeze ambitiile politice

Liderii UDMR Laszlo Borbely si Verestoy Attila si alti politicieni maghiari din Romania critica dur Serviciul Roman de Informatii, dupa ce directorul SRI, George Maior, a declarat ca institutia trebuie sa fie atenta ca propaganda Ungariei sa nu se transforme in obtinerea autonomiei teritoriale a maghiarilor din Transilvania.

Mircea Badea: Exista tone de interceptari in care se vorbeste despre interventii la cel mai inalt nivel pentru acordarea de energie ieftina catre ALRO

In cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei, Mircea Badea a comentat pe marginea celor mai recente dezvaluiri legate de dosarul ALRO. ALRO dorea energie ieftina de la statul roman. Domnul Stolojan s-a.

Sebastian Lazaroiu: Cel mai pregatit candidat la prezidentiale e Cristian Diaconescu, dar sunt sceptic ca va intra in turul doi

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca cel mai pregatit candidat pentru functia de presedinte al Romaniei este Cristian Diaconescu. Lazaroiu a declarat, insa, ca acesta are o problema.

Utile: Virusul din Africa ar putea ajunge si in Romania. Spitalele de urgenta, in alerta. Semnele bolii; Ce tip de hepatita e mai periculos si cum se previne; De ce cantarim mai putin dimineata decat seara?

Ciuperca unghiei: simptome si tratament. Modificarea anormala a aspectului unghiei trebuie sa puna in garda, deoarece, cel mai probabil, este cauzata de atacul unei infectii micotice. Daca se actiuneaza la timp si consecvent, ea poate fi combatuta. 6 organe importante pe care ti le distruge fumatul. Pe langa tusea productiva, rezistenta scazuta si mirosul neplacut, fumatul iti distruge nu doar plamanii ci si alte organe importante. Mai intai chimicalele din tigari ajung in plamani, de unde isi croiesc drum catre restul corpului.

Gionee GN9005 cel mai subtire smartphone a devenit si mai subtire

Desi nu a ajuns inca pe piata, Gionee GN9005 se anunta a fi cel mai subtire smartphone din lume, de doar cinci milimetri grosime. Giganti precum Samsung, Apple, HTC, LG sau Sony sunt intr-o permanenta competitie pentru a crea cel mai performant smartphone, cu cea mai buna camera si cel mai atragator design. Nu aceleasi companii intra insa in cursa pentru cel mai subtire telefon inteligent. De cateva luni bune, detinatorul acestui superlativ absolut in specificatii este Gionee Elife S5.

Record Destiny: cel mai mare test beta de pe actuala generatie de console

Activision Publishing si Bungie au confirmat faptulca milioane de persoane au participat in cadrul testului beta pentru Destiny, cel mai mare test de pe generatia actuala de console. Testul a beta a inclus o parte din activitatile ce vor fi disponibile in Destiny, fiind prima data disponibil pe PlayStation 4 si PlayStation 3 din data de 17 iulie. Destiny Beta s-a incheiat pe data de 27 iulie, in total participand 4,638,937 de jucatori. Acesta este cel mai mare test beta [].

Ponta: Procedurile de durata si pretul cel mai mic la licitatii, cauza pentru ultimul loc la bani UE

Mentinerea unor proceduri de durata si a conditiei privind pretul cel mai scazut pentru atribuirea contractelor de achizitii publice reprezinta principala cauza a faptului ca Romania este pe ultimul loc la absorbtia fondurilor europene, a afirmat premierul Victor Ponta aseara, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )