Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta: Procedurile de durata si pretul cel mai mic la licitatii, cauza pentru ultimul loc la bani UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Procedurile de durata si pretul cel mai mic la licitatii, cauza pentru ultimul loc la bani UE

Mentinerea unor proceduri de durata si a conditiei privind pretul cel mai scazut pentru atribuirea contractelor de achizitii publice reprezinta principala cauza a faptului ca Romania este pe ultimul loc la absorbtia fondurilor europene, a afirmat premierul Victor Ponta aseara, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Procedurile care tin ani de zile ne mentin pe ultimul loc la absorbtia fondurilor UE

Mentinerea unor proceduri de durata si a conditiei privind pretul cel mai scazut pentru atribuirea contractelor de achizitii publice reprezinta principala cauza a faptului ca Romania este pe ultimul loc la absorbtia fondurilor europene, a afirmat.

REVISTA PRESEI: Cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori

Adevarul deschide revista presei de vineri cu un articol in care prezinta cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori. Gandul scrie despre detaliul pe care Ponta l-a uitat la rectificarea bugetara. Capital arata ca in vreme ce Guvernul viseaza miliarde din insolvente, legea il contrazice. Evenimentul Zilei dezvaluie ce gandeste femeia care a fost casatorita cu spionul pedofil. Hotnews explica motivele inundatiilor din sud-vestul tarii. Wall-street spune ca Electrica este aproape invizibila pe Bursa din Londra la o luna de la listare. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Adrian Mutu neaga conflictul cu suporterii.

Gionee GN9005 cel mai subtire smartphone a devenit si mai subtire

Desi nu a ajuns inca pe piata, Gionee GN9005 se anunta a fi cel mai subtire smartphone din lume, de doar cinci milimetri grosime. Giganti precum Samsung, Apple, HTC, LG sau Sony sunt intr-o permanenta competitie pentru a crea cel mai performant smartphone, cu cea mai buna camera si cel mai atragator design. Nu aceleasi companii intra insa in cursa pentru cel mai subtire telefon inteligent. De cateva luni bune, detinatorul acestui superlativ absolut in specificatii este Gionee Elife S5.

Orasele muribunde ale Romaniei. Oglinda oglinjoara, care e cel mai imbatranit oras din tara?

Eram curios de harta oraselor imbatranite ale Romaniei. Pentru ca acolo e clar ca bancile nu mai au cui da credite de regula, imprumuturile la banci sunt facute in cea mai mare parte de populatia activa, mai putin de catre pensionari), despre crearea de noi locuri de munca nu vorbeste aproape nimeni pentru ca tinerii pleaca spre zone in care piata muncii e mai prietenoasa iar batranilor nu le mai trebuie joburi. Discutam de localitatile in care ne-avand industrie sau mediu de business care sa produca si sa vireze bani bugetului local, au si taxe mari, pentru ca baza de impozitare e redusa, iar aparatul trebuie intretinut. Mai intai, topul localitatilor in care ponderea persoanelor de peste 65 de ani depaseste 40%. Cel mai rau sta localitatea Pardosi Buzau), unde unul din doi locuitori are peste 65 de ani, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Click pe imagini pentru a le mari.

Record Destiny: cel mai mare test beta de pe actuala generatie de console

Activision Publishing si Bungie au confirmat faptulca milioane de persoane au participat in cadrul testului beta pentru Destiny, cel mai mare test de pe generatia actuala de console. Testul a beta a inclus o parte din activitatile ce vor fi disponibile in Destiny, fiind prima data disponibil pe PlayStation 4 si PlayStation 3 din data de 17 iulie. Destiny Beta s-a incheiat pe data de 27 iulie, in total participand 4,638,937 de jucatori. Acesta este cel mai mare test beta [].

Test Drive Wall-Street: BMW X4, cel mai sportiv X german

BMW a lansat in urma cu 15 ani primul sau SUV, modelul X5 1999), iar ulterior a extins linia cu crossoverele X3 2003), X6 2007), X1 2009) si anul acesta cu X4, cel mai sportiv si mai bine asamblat X.

IRES: Gabriel Oprea, cel mai apreciat ministru de Interne

Gabriel Oprea este cel mai apreciat ministru de Interne. Un sondaj IRES arata ca activitatea sa la carma MAI este considerata mai buna decat cea a predecesorilor sai. La intrebarea Cum apreciati activitatea.

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola publicat de OMS

Peste 1. 300 de cazuri si 729 de morti este cel mai recent bilant al epidemiei de febra hemoragica in Africa de Vest. 57 de oameni au murit in ultimele patru zile, informeaza Organizatia Mondiala a.

Cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani

Luna in care ne aflam a fost cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani, arata meteorologii. Daca media normala de precipitatii este de 78 de litri/mp, precipitatiile medii ale lunii iulie 2014 au fost de aproape.

Videoclipul Dark Horse, al cantaretei Katy Perry, cel mai vizionat in acest an pe YouTube

Videoclipul Dark Horse, al lui Katy Perry, este cel mai vizionat clip pe YouTube in 2014, adunand din februarie pana in prezent aproape 500 de milioane de vizualizari, scrie BBC. Pe locul al doilea in topul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )