Libnet.ro
UNICEF

21:00

Rezolutie politica europeana, la 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rezolutie politica europeana, la 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989

Parlamentul European a adoptat, ieri, cu 513 voturi pentru, 18 impotriva si 87 de abtineri, o rezolutie privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989. continuă pe Ziarul Bursa

Mediastandard.ro: Ati mintit poporul cu televizorul. Cum a influentat manipularea Revolutia din decembrie 1989

Nu e o surpriza ca fiecare eveniment care atinge o anumita anvergura atrage dupa sine si exagerari sau disimulari ale datelor reale in presa, iar o revolutie se incadreaza, cu siguranta, in aceasta categorie de evenimente ale caror unde reverbereaza diferit de la o regiune la alta si de la o perioada la alta. Difuzarea unor astfel de stiri a insotit si Revolutia Romana de la 1989, ceea ce a creat un ciclu care a contribuit la infaptuirea acesteia: cu cat rascoala lua amploare, cu atat agentiile de presa transmiteau mai multe informatii despre ea, iar cu cat agentiile de presa difuzau mai multe informatii, cu atat oamenii deveneau si mai inversunati in hotararea lor de a rasturna regimul.

Presedintele Iohannis, dupa rezolutia adoptata de PE: Sacrificiul romanilor din decembrie 1989, piatra de temelie a Romaniei democratice si euroatlantice

Presedintele Klaus Iohannis saluta adoptarea, de catre Parlamentul European, a Rezolutiei privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, prin care se omagiaza memoria eroilor care s-au jertfit.

Klaus Iohannis: Rezolutia PE reconfirma ca sacrificiul romanilor din decembrie 1989 reprezinta piatra de temelie a Romaniei democratice

Presedintele Klaus Iohannis saluta adoptarea, de catre Parlamentul European, a Rezolutiei privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, prin care se omagiaza memoria eroilor care s-au jertfit pentru libertate si democratie si se solicita statului roman intensificarea eforturilor in vederea elucidarii adevarului cu privire evenimentele de la acel moment.

Parlamentul European voteaza, joi, propunerea de rezolutie referitoare la Revolutia Romana din decembrie 1989

Parlamentul European, reunit la Strasbourg pentru ultima sesiune plenara din acest an, voteaza joi, la ora 13. 00, propunerea de rezolutie referitoare la Revolutia Romana din decembrie 1989, transmite.

indoielile si argumentele unui militar de cariera despre Revolutia din Decembrie 1989: Chiar o fi fost spontana revolta?

Pentru un militar de cariera, care conduce acum Cultul Eroilor din Constanta, Revolutia din Decembrie 1989 nu merita decat titulatura de Evenimentele din Decembrie 1989.

Cum au privit romanii din Occident revolutia din Decembrie 1989

Peste 50. 000 de cetateni romani, fugiti din tara in anii comunismului, traiau deja in libertate, in .

La 30 de ani de la lovitura din decembrie and 89, victoria Moscovei este deplina (II)

Teroristii au actionat in grupe de cate trei Din data de 21, de la ora zece dimineata iesisem pe strazi, impreuna cu cativa prieteni - Pascal Ilie Virgil, autorul unor imagini extraordinare din aceea perioada - si trecusem prin tot ce se putea trece, reusind sa scap aproximativ intreg. Ma pierdusem de prieteni, dar imi facusem amicitii de conjunctura.

La 30 de ani de la lovitura din decembrie and 89, victoria Moscovei este deplina (l)

Comicaria sarbatoririi evenimentelor din 1989 este o circoteca de cea mai joasa factura - justitia nici pana astazi n-a reusit sa-l aduca pe Ion Iliescu in fata instantei. in schimb, pompoase gangaveli de la tribuna Parlamentului, solemnitati goale de continut. S-a turnat o placa groasa de beton peste dosare si vinovatii, exact cum solicita Ion Iliescu in ultimul sau ravas de pe blog, dupa interviul din TASS.

Rezolutia privind comemorarea Revolutiei romane din 1989 a fost votata de Parlamentul European. Statul roman sa intensifice eforturile pentru aflarea adevarului - DOCUMENT

Proiectul de rezolutie privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989 a fost adoptat, joi, de parlamentarii europeni reuniti in plen la Strasbourg. Prin aceasta rezolutie, legislativul european solicita statului roman sa-si intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului privind Revolutia din decembrie 1989.

Parlamentul European adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania

Parlamentul European adopta, joi, o rezolutie despre Revolutia din Romania, pentru a marca implinirea a 30 de ani de la evenimentele care au dus la moartea a 1. 142 persoane si ranirea a peste trei mii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )