Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele mai moderne muzee din Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai moderne muzee din Romania

Cele mai moderne muzee din Romania. Tara noastra are numeroase muzee care merita vizitate atat de propriii cetateni, dar si de cei care vin din alte tari si vor sa cunoasca parti semnificative ale culturii romanesti. continuă pe Adevărul

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa / Romania si Bulgaria, ultimele locuri

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa, potrivit unui studiu efectuat de Biroul federal de statistica, publicat joi si citat de AFP.

Australia inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani

Estul Australiei inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani, iar ninsorile, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, au ajuns pana in statul Queensland, din nord-est, cunoscut mai ales pentru.

Romania, loc rusinos in topul statelor cu cele mai mari salarii din Europa

Salariile din Elvetia sunt cele mai mari din Europa, arata un studiu publicat joi de Oficiul federal de statistica din Elvetia si prezentat de AFP. in 2010, un angajat cu program normal de lucru in sectorul indu.

Iarna grea in Australia: Cele mai mici temperaturi din ultimii 40 de ani (VIDEO)

Vremea continua sa ofere surprize nebanuite. Daca in Sud-Estul Europei canicula face ravagii, in Australia, este o iarna deosebit de grea, informeaza B1 TV. in ultimele zile, s-au inregistrat cele mai scazute.

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: Lucrarile vor incepe in toamna

O cladirea ce va avea 155 de metri inaltime va fi construita la Timisoara si va fi cea mai inalta din Romania, depasind cu 18 mai mult decat Sky Tower din Bucuresti. Lucrarile vor demara in toamna,.

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

FOTO Incendiu la una dintre cele mai frumoase manastiri din Vaslui. Casa de oaspeti a manastirii Moreni, mistuita de flacari

Un incendiu violent a izbucnit sambata la una dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Vaslui. Flacari uriase au inghitit casa de oaspeti a manastirii Moreni. Toate cele aproximativ 15 persoane, turisti si maici, care se aflau inauntru au iesit inainte ca focul sa se exitnda. Primele concluzii ale pompierilor arata ca incendiul a fost provocat de cosul de fum supraincalzit de la brutaria manastirii.

Ban la ban trage: Top 10 cele mai mari afaceri de familie din Romania

Se spune ca, in vremuri de criza, bogatii devin mai bogati, iar saracii mai saraci. Cum s-au descurcat in anii din urma milionarii de familie ai Romaniei? Plecand de la estimarile din Top 500 Forbes, Adevarul Financiar propune o trecere in revista a primelor 10 afaceri de familie din Romania cine le-a fondat, de unde vin banii si cum au evoluat/involuat in ultimii ani.

Legatura dintre Elisabeta Bathory, una dintre cele mai crude femei din istoria omenirii, si uciderea unui balaur

O legenda locala de domeniul fantasticului face trimiteri la originea familiei nobiliare Bathory, care l-a dat lumii pe regele Poloniei, Stefan Bathory, pe contesa Elisabeta Bathory, cea mai cruda femeie din istoria omenirii, dar si numerosi principi, printre care si Sigismund Bathory, adversarul lui Mihai Viteazu de la Guruslau.

Cele mai frumoase locuri din judetul Galati, care trebuie neaparat vizitate - FOTO

Lista celor mai frumoase locuri din judetu Galati include cateva minuni ale naturii, cum ar fi padurile Adam, Garboavele si Buciumeni si lacurile Brates si Talabasca, dar si cateva obiective care inglobeaza munca omului, precum Turnul TV, herghelia Tulucesti, biserica Precista sau Faleza Dunarii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )