Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rezultatele alegerilor in Craiova: Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat de primar cu 33,7%. Exit-poll CURS-Avangarde, pentru ora 21.00

Hotnews Hotnews,
 Rezultatele alegerilor in Craiova: Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat de primar cu 33,7%. Exit-poll CURS-Avangarde, pentru ora 21.00

Candidatul PSD Lia Olguta Vasilescu a castigat inca un mandat de primar al municipiului Craiova cu 33,7% din optiuni, fata de liberalul Giugea Nicolae care a obtinut 28,6%, potrivit unui exit-poll realizat de Curs-Avangarde. Candidatul USR-PLUS s-a plasat pe locul patru cu 14,0%. Olguta Vasilescu a mai fost primar de Craiova in perioada 2012-2016, in prezent fiind senator. continuă pe Hotnews

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu a castigat detasat Primaria Craiova

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00:Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la 21. 00, ora inchiderii sectiilor de vot,arata ca social-democrata Lia Olguta Vasilescu a castigat.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat. Acesta a iesit in fataprimariei, fiind insotit de copii si de colegii din administratie, si le-a.

Primarul din Mogosesti-Siret, care a facut amor cu doua minore chiar in primarie, a castigat un nou mandat

Damian Butnariu, primarul din Mogosesti-Siret Iasi) care a recunoscut ca a facut amor cu doua minore chiar in sediul primariei, a castigat un nou mandat la alegerile locale 2020.

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai. Primarul a transmis, live pe Facebook, momentul in care a aflat ca va fi primar pentru inca patru ani.

Lia Olguta Vasilescu, prima reactie dupa victoria clara de la Craiova

Lia Olguta Vasilescu a explicat, duminica, la Sinteza zilei, de ce crede ca a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de la ultimele alegeri, acum PSD a castigat pe langa mandatul de primar si pe cele de la Consliliul Local si Consiliul Judetean.

Lia Olguta Vasilescu: PSD e pe primul loc in Craiova si la si la Consiliul Local, si la Consiliul Judetean, si la primar, si la presedintele Consiliului Judetean

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie la Antena 3 dupa ce, potrivit exit-pollului realizat de CURS-Avangarde, a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de.

ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei, potrivit rezultatelor exit-poll.

Primarul PSD al municipiului Braila, Marian Dragomir, castiga un nou mandat

Alegerile locale pentrumunicipiulBraila au fost castigatede primarul PSDMarian Dragomir. Acesta ar fi obtinutun nou mandat de primar al municipiului, cu un scor de peste 50%, potrivit nu.

Presedintele CJ Timis a fost depistat pozitiv cu Covid-19. El candideaza pentru un nou mandat

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, care candideaza pentru un nou mandat, a fost depistat cu COVID-19. Acesta sustine ca a respectat toate masurile si nu stie de unde a luat virusul, transmite Mediafax.

Seful CJ Timis, Calin Dobra, candidat PSD pentru un nou mandat, depistat pozitiv la testul COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat, a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Dobra nu isi explica in ce mod s-a infectat, deoarece afirma ca si-a dezinfectat mainile, a purtat masca si a pastrat distanta sociala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )