Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rezultatul record pe care Iohannis il asteapta de la PNL la alegerile locale

Hotnews Hotnews,
 Rezultatul record pe care Iohannis il asteapta de la PNL la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca se asteapta ca liberalii sa obtina la alegerile locale cele mai multe mandate pe care le-a obtinut vreodata. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Asteptarea mea este ca PNL sa obtina cele mai multe mandate pe care le-a obtinut vreodata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se asteapta ca, la alegerile locale din 27 septembrie, PNL sa onbtina un rezultat record, iar PSD sa nu mai detina jumatate dintre pozitiile din administratia locala.

Un primar PSD din Dambovita il trimite pe viceprimarul PNL, contracandidat la alegerile locale, sa lucreze noaptea si sa pazeasca baza sportiva

Un primar PSD din Dambovita il trimite pe viceprimarul PNL, care ii este contracandidat la alegerile locale, sa lucreze exclusiv noaptea, intr-o cladire aflata in conservare, unde trebuie sa pazaeasca baza sportivav si sa faca curatenie in comuna. Decizia a fost atacata in instanta de catre Prefectura.

ALDE solicita amanarea inceperii anului scolar pana dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE cere amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale din 27 septembrie si considerap ca este gresita insistenta Guvernului PNL de a incepe anul scolar pe 14 septembrie, cu toate ca nu a luat masurile necesare pentru a reduce raspandirea coronavirusului.

Romanii care nu si-au facut vize de flotant pana pe 4 septembrie nu vor putea vota la alegerile locale decat in localitatea de domiciliu

Biroul Electoral Central BEC) a decis ca romanii care nu si-au facut vize de flotant pana cel tarziu la data de 4 septembrie 2020 nu vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie decat in localitatea unde isi au domiciliul, noteaza G4media. ro .

Cine poate vota la alegerile locale si cine nu: noi reglementari privind actele necesare

Alegatorii cu actul de identitate expirat in ultimele sase luni isi vor putea exercita dreptul la vot, iar romanii care nu si-au facut vize de flotant pana cel tarziu la data de 4 septembrie nu vor putea vota la alegerile locale decat in localitatea unde isi au domiciliul.

Trei primari din Buzau, fara rival la alegerile locale. Unul dintre ei candideaza singur de 12 ani

Alegerile locale in trei comune din Buzau sunt doar o formalitate, deoarece primarii de aici nu au niciun rival inscris in cursa electorala. Este vorba despre localitatile Chiliile, Bisoca si Valea Salciei din judetul Buzau, toate conduse de primari PSD.

Ce avere are, de fapt, Adriana Bahmuteanu. Fosta sotie a lui Prigoana si-a publicat declaratia, inainte de alegerile locale 2020

Asa cum trebuie sa faca orice candidat la ALEGERILE LOCALE 2020, fosta sotie a lui Prigoana a fost nevoita sa divulge ce a agonisit pana acum. Iata ce avere are Adriana Bahmuteanu! Adriana Bahmuteanu si-a declarat averea Dupa ce a anuntat ca vrea sa candideze la postul de primar al Sectorului 1 din Capitala, loc .

Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor. Daca ti-e frica de faptul ca ceilalti vor lua un avans in alegeri, putem merge pana la a suspenda campania electorala ca sa va dam sansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie, ii mai spune Tariceanu prim-ministrului, conform news. ro.

Apel de ultima ora catre autoritati: Solicitam amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu solicita de urgenta amanarea inceperii scolii, oferind mai multe argumente pertinente pentru solicitarea sa. Liderul ALDE se arata extrem de nemultumit cu privire la harta judetelor publicata de Ministerul Educatiei, acuzand autoritatile de lipsa unor masuri clare referitoare la siguranta elevilor si a cadrelor didactice. Insistenta Guvernului de a incepe scoala este .

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL: Ma astept la un rezultat record la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a facut si in conferinta de miercuri de la Palatul Cotroceni campanie pentru Partidul National Liberal. intrebat fiind ce asteapta de la PNL la aceste alegeri, seful statului a spus ca asteapta un rezultat record si ca PSD sa nu mai ocupe jumatate de tara in ceea ce priveste pozitiile din administratia locala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )