Libnet.ro
UNICEF

11:15

Riscul producerii Brexit fara un acord intre Marea Britanie si UE ameninta sectorul transporturilor rutiere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Riscul producerii Brexit fara un acord intre Marea Britanie si UE ameninta sectorul transporturilor rutiere

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) avertizeaza asupra faptului ca votul din Parlamentul britanic impotriva Acordului Brexit negociat cu Uniunea Europeana sporeste semnificativ riscul iesirii Marii Britanii din UE fara un. continuă pe Wall-Street Ro

Riscul unui Brexit fara acord a crescut, avertizeaza Jean-Claude Juncker dupa respingerea acordului Brexitului in Camera Comunelor

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker a apreciat marti, dupa respingerea acordului Brexitului in Parlamentul britanic, ca riscul unui Brexit fara acord a crescut si a indemnat Regatul Unit sa-si clarifice intentiile cat mai rapid posibil.

IN MAREA BRITANIE, IN CAZUL UNUI BREXIT FARA ACORD: UE asigura accesul bancilor la casele de clearing

Comisia Europeana va adopta masuri temporare pentru a mentine accesul bancilor la casele de clearing cu sediul in Marea Britanie, in cazul in care nu se ajunge la un acord privind Brexitul.

Guvernele UE pregatesc masuri de rezerva pentru cazul unui Brexit fara acord

Tarile membre ale Uniunii Europene cheltuiesc zeci de milioane de euro, suplimenteaza personalul vamal si emit decrete de urgenta pentru a face fata posibilitatii tot mai probabile a producerii unui Brexit fara un acord, informeaza agentia The Associated Press si postul BBC News, potrivit Mediafax.

Irlanda anunta ca va intensifica pregatirile pentru posibilitatea unui Brexit fara un acord

Guvernul de la Dublin a anuntat ca a intensificat pregatirile pentru posibilitatea ca Marea Britanie sa iasa din UE fara un acord, dupa ce Camera Comunelor de la Londra a respins in mod categoric Acordul Brexit negociat de Cabinetul Theresa May cu liderii europeni. Irlanda regreta rezultatul votului din Parlamentul britanic, care genereaza incertitudine in ceea ce priveste procesul de iesire al Marii Britanii din Uniunea Europeana si creste riscul unui Brexit necontrolat, se afirma intr-un comunicat dat publicitatii marti seara de Guvernul de la Dublin, citat de postul RTE, potrivit Mediafax.

MELESCANU DESPRE UN BREXIT FARA ACORD CU UE: Va crea probleme si pentru cetatenii romani

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi ca decizia Parlamentului de la Londra cu privire la acordul Brexit este regretabila si echivaleaza cu o iesire din Uniunea Europeana fara niciun fel de prevederi juridice, el sustinand ca in acest caz se vor crea probleme pentru toti cetatenii europeni aflati in aceasta tara, inclusiv pentru romani.

Edouard Philippe: Franta a activat planul de rezerva pentru cazul unui Brexit fara un acord

Prim-ministrul francez Edouard Philippe a anuntat joi ca scenariul iesirii Marii Britanii din UE fara un acord pare tot mai putin improbabil, astfel ca Franta a activat planul de rezerva pentru a se pregati in cazul in care se intampla acest lucru, informeaza postul BBC News online.

Melescanu, convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic: Daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, s-a declarat convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic, marti seara. El a mai precizat ca, daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme.

Un Brexit fara acord cu UE, cel mai rau scenariu pentru romani

Teodor Melescanu, ministrul roman de Externe, a declarat ca, daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme. in caz de no deal, cetatenii statelor membre UE care traiesc in Marea Britanie s-ar trezi dintr-odata fara un permis de sedere legal pentru a ramane in Regatul Unit.

Prima reactie a lui Melescanu privind Brexit-ul: Iesirea din UE fara acord ar putea crea probleme pentru cetatenii romni

Intr-o prima reactie fata de decizia Parlamentului de la Londra privind Brexit-ul, ministrul de externe Teodor Melescanu a spus ca o iesire fara acord ar putea ridica probleme pentru cetatenii romani si, in general, pentru cetatenii europeni care traiesc sau studiaza in Marea Britanie.

UPDATE Iohannis: Nimeni nu trebuie sa intre n fibrilatii si n panica dupa votul din Parlamentul britanic. Romnii din Marea Britanie sa stea linistiti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nimeni nu trebuie sa intre in fibrilatii si in panica dupa respingerea Acordului Brexit de catre Parlamentul britanic, el spunand ca, in primul rand, Guvernul britanic trebuie sa isi clarifice pozitia. Iohannis a mai spus ca nu au fost epuizate toate procedurile, care pot duce in final la aprobarea acestui acord, si ca nimeni nu trebuie sa isi faca probleme in ceea ce ii priveste pe romanii din Marea Britanie, pentru ca liderii europeni sunt pregatiti si pentru alte variante.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3874 seconds )