Libnet.ro
UNICEF

01:05

RIUF 2016. Cel mai mare targ de universitati straine a ajuns la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
RIUF 2016. Cel mai mare targ de universitati straine a ajuns la Bucuresti

La targul de universitati RIUF din acest weekend, tinerii pot sa se informeze despre studiile universitare in strainatate, despre ce presupune procedura de admitere si la ce sa se astepte cand ajung acolo. Destinatiile favorite ale tinerilor studenti romani sunt Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franta si Germania. Vineri, la ora 12. 00, targul isi deschide portile la Sala Palatului. continuă pe Adevărul

Angajatori de Top: cel mai mare targ de cariere vine la Timisoara

Cel mai mare targ de joburi din Timisoara, Angajatori de Top, va avea loc vineri si sambata, 18 si 19 martie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment, sunt asteptati peste 4. 500 de profesionisti, studenti si proaspat absolventi. Cele 60 de companii participante au deschise peste 2. 500 de oportunitati de cariera. Printre pozitiile la care angajatorii [].

Sore si cel mai mare complex pe care l-a avut

Mai are putin si naste, asa ca Sore are suficient timp sa interactioneze cu fanii ei de pe retelele de socializare.

Numarul tinerilor din spatiul francofon este cel mai mare din istorie, respectiv 245 milioane

Anual, la 20 martie, 75 de tari membre ale Organizatiei Internationale a Francofoniei celebreaza Ziua Internationala a Francofoniei prin diverse manifestari culturale, acest eveniment aparand in anul 1998.

Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei clariri si o investitie de 10 milioane de euro

Coresi Street cum este denumita a doua fata a extinderii va avea trei cladiri care sunt deja in contrusctie si se vor deschide treptat in urmatoarele sase luni.

Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei cladiri si o investitie de 10 milioane de euro

Coresi Street cum este denumita a doua fata a extinderii va avea trei cladiri care sunt deja in contrusctie si se vor deschide treptat in urmatoarele sase luni.

Un salariu de 300.000 de euro lunar a primit cel mai bine platit roman in 2015. Acesta lucreaza in salubritate

Cel mai mare venit inregistrat de un salariat roman anul trecut a fost din colectarea deseurilor nepericuloase. Suma a fost de 300. 000 de euro lunar, potrivit datelor transmise, la solicitarea News. ro , de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Cel mai nou ransomware TeslaCrypt se remediaza doar contra cost

Ca utilizator de PC, cea mai grava infectie cu malware pe care o puteti intalni poarta numele de TeslaCrypt si este un ransomware, ce va taie accesul catre toate fisierele voastre intr-o maniera iremediabila. TeslaCrypt nu este nici pe departe un tip de infectie lansat recent, dar echipa de hackeri malitiosi din spate investeste cantitati [].

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

Skull Canyon este cel mai puternic NUC de la Intel

Mini PC-ul celor de la Intel nu a impresionat pe nimeni vara trecuta. Constienti de lipsa acuta de performanta a Compute Stick-ului lor, Intel au decis sa lanseze un NUC ceva mai mare si cu mult mai multa putere. Daca v-ati gandit vreodata de ce nu mai exista in ziua de azi alternative credibile la [].

VIDEO Cum arata cel mai modern Palat de Justitie din Romania. Este cea mai mare investitie a Bancii Mondiale in sistemul judiciar

Cel mai modern Palat de Justitie din Romania a fost inaugurat la Oradea. Panglica inaugurala a fost taiata de catre un consilier al ministrului Justitiei, Mircea Aron, presedintele CSM si judecatorul Claudiu Rus, presedintele Curtii de Apel Oradea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )