Libnet.ro
UNICEF

19:00

Robert Pattinson este cel mai frumos barbat din lume! Cine a decis asta!

ADPM ADPM,
Robert Pattinson este cel mai frumos barbat din lume! Cine a decis asta!

Robert Pattinson este oficial cel mai frumos barbat din lume! Iar asta nu o spune vreun clasament oarecare, ci oamenii de stiinta! Iata cum este posibil acest lucru! . continuă pe ADPM

Cine este cel mai frumos barbat din lume: Toate elementele fetei au fost masurate pentru a defini perfectiunea fizica

Actorul Robert Pattinson, in varsta de 33 de ani, a fost declarat cel mai frumos barbat din lume in urma unor masuratori care se raporteaza la Sectiunea de AurGolden Ratio definita inca din timpul Greciei Antice de artistii vremii.

Neymar, la 28 de ani - Cine este cel mai bun jucator din istorie si cum vede viitorul Braziliei

Neymar a implinit miercuri 28 de ani, iar FIFA a publicat pe site-ul oficial un interviu special cu brazilianul. Starul celor de la PSG a vorbit despre ce a insemnat ratarea Copei America pentru el, dar si despre cum vede actuala echipa a Braziliei. A precizat care este cel mai bun jucator din istorie din punctul sau de vedere si l-a laudat pe Kylian Mbappe, coechipierul sau de la campioana Frantei.

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist polonez

Atacantul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a primit duminica premiul pentru cel mai bun fotbalist.

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

Coronavirus. Preturile petrolului sunt la cel mai jos nivel din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epid.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 4 FEBRUARIE 2020. Rasul este cel mai bun medicament pentru berbeci

Iata pentru MARTI 4 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

O NOUA ALIANTA IN AVIATIE: Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic lanseaza unul dintre cel mai importante parteneriate din lume

Cu doar putin timp in urma, Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic au anuntat semnarea unui nou parteneriat, oferind astfel o selectie mai larga de rute si progame extinse de fidelizare pasagerilor care calatoresc intre Europa, Marea Britanie si America de Nord, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2261 seconds )