Libnet.ro
UNICEF

13:00

Robin Williams, Good Will Hunting

Adevărul Adevărul,
Robin Williams, Good Will Hunting

Acest film le-a adus Oscarul pentru scenariu tinerilor Ben Affleck si Matt Damon, o onoare meritata pentru portretul profesorului, jucat de Robin Williams, care si el a fost onorat cu premiul Oscar. Acet rol este modelul pentru toate scolile unde tinerii sufera din cauza individualismului care ne micsoreaza sufletele. continuă pe Adevărul

Motivul sinuciderii lui Robin Williams! Actorul suferea de boala Parkinson!

Sotia lui Robin Williams, Susan Schneider, a tinut sa lamureasca imprejurarile in care actorul si-a luat viata si a declarat public ca Robin tocmai fusese diagonisticat ca suferind de Parkinson. Mai mult, aceasta suferise o grava depresie la inceputul anului, motiv pentru care a intrat intr-o clinica specializata vreme de cateva saptamani.

VIDEO Robin Williams i-a trimis unei fane bolanve de cancer in faza terminala un mesaj de incurajare

Robin Williams i-a cerut unei fane, care fusese diagnosticata cu trei forme de cancer in faza terminala, sa nu renunte la speranta, prin intermediul unui mesaj video, filmat cu cateva luni inainte ca actorul sa se sinucida, The Independent.

VIDEO Mesajul emotionant al lui Robin Williams pentru o tanara bolnava de cancer

Cunoscut pentru gesturile generoase pe care obisnuia sa le faca, actorul Robin Williams i-a trimis, cu putin timp inainte de a se sinucide, un mesaj emotionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelanda.

VIDEO Mesaj emotionant transmis de Robin Williams inainte de a se sinucide

Robin Williams i-a transmis, cu putin timp inainte de a se sinucide, un mesaj emotionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelanda.

Sinuciderea lui Robin Williams si legatura dintre comedie si depresie: sunt comicii mai predispusi la depresie si de ce?

Dupa moartea bizara a lui Robin Williams, Ian Youngs, jurnalist de arta la BBC News, analizeaza legatura dintre comedie si depresie: sunt comicii mai predispusi la depresie si de ce?.

Robin Williams va fi omagiat in jocul video World of Warcraft

Actorul american Robin Williams, decedat la inceputul acestei saptamani, iubitor pasionat al jocurilor video, va fi omagiat in capodopera de gen World of Warcraft, a lasat joi sa se inteleaga un oficial al.

Robin Williams, depresiv din cauza problemelor financiare si a rolurilor primite in sitcomuri de slaba calitate

Robin Williams avea probleme financiare, acesta fiind si cauza depresiei in care a cazut actorul, sustin prietenii sai, citati de site-ul american Radar Online. Desi la un moment dat se spunea ca actorul american.

Robin Williams va trai inWorld of Warcraft

In urma unei petitii online, semnate de peste 10. 000 de persoane, creatorii jocului World of Warcraft vor elabora un personaj in memoria actorului Robin Williams, care sa aduca zambetul pe buze si dupa ce a trecut in nefiinta, relateaza The Hollywood Reporter.

Funeraliile lui Robin Williams vor avea loc la San Francisco

Actorul Robin Williams, care a fost gasit decedat luni, la varsta de 63 de ani, va fi inmormantat in San Francisco, in cadrul unei ceremonii private, la care vor participa doar membrii familiei sale, potrivit contactmusic. com.

Robin Williams va fi inmormantat la San Francisco, intr-o ceremonie privata

Actorul Robin Williams va fi inmormantat la San Francisco, in cadrul unei ceremonii private, in apropierea casei sale din Paradise Cay, California, acolo unde a fost gasit mort, luni, informeaza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )