Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cea mai noua escrocherie din Romania. Cum este folosita pesta porcina de indivizi cu multa imaginatie

Antena3 Antena3,
Cea mai noua escrocherie din Romania. Cum este folosita pesta porcina de indivizi cu multa imaginatie

Escrocii profita de haosul produs de peste porcina. Veterinari falsi, imbracati cu halate albe, merg in satele unde nu au fost semnalate cazuri de pesta si confisca porcii din curtile oamenilor sub. continuă pe Antena3

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci.

Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult.

Virusul pestei porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Virusul peste porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului: Un seic din Abu Dhabi a facut o oferta COLOSALA pentru a cumpara Liverpool

Un seic din Emiratele Arabe unite a incercat sa cumpere clubul de fotbal Liverpool, oferind o suma uriasa. Este vorba Khaled Bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi, varul proprietarului echipei Manchester City, care.

Boala CUMPLITA de care SUFERA una dintre cele mai indragite femei din Romania. Strigatul ei de AJUTOR i-a ULUIT pe fani: Dupa atata DURERE, am CLACAT...

Andreea Raicu a socat pe toata lumea cand a dezvaluit, acum cateva saptamani, ca a suferit de depresie. De atunci, vedeta a povestit de mai multe ori prin ce stari a trecut si cum a reusit sa se salveze,.

Chef Scarlatescu ii FACE CURTE?! Ce propunere a primit Miss Romania la plaja de la cel mai ravnit burlac din showbiz (FOTO)

In 2016 Ioana Filimon a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Romania, iar acum dupa doi ani, continua sa atraga toate privirile cu formele sale bine definite. Romania a incins atmosfera din Mamaia si.

Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Cel mai puternic om politic din Romania este, in opinia romanilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, arata cel mai nou sondaj Avangarde, prezentat la Antena 3 de sociologul Marius Pieleanu. foto: captura Antena 3/.

in cea mai mare podgorie din judetul Galati a inceput culesul viilor. Recolta e buna, dar e criza mare de muncitori

Fata de anul trecut, culesul incepe cu doua saptamani mai devreme. Dr. ing. Alina Donici, directoarea Statiunii de Cercetare Viti-Vinicola Bujoru cel mai mare producator de vinuri din judet), a facut un apel catre lucratorii interesati chiar si pe propria pagina de pe o retea de socializare.

DOLIU in Marea Britanie: Cea mai batrana vanzatoare de maci a murit la 103 ani. POVESTEA IMPRESIONANTA a femeii (FOTO)

Rosemary Powell, cea mai batrana vanzatoare de maci din Regatul Unit a trecut in nefiinta la varsta de 103 ani. Femeia primise cu doar noua zile inainte Ordinul Imperiului Britanic pentru cei 97 de ani pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )