Libnet.ro
UNICEF

08:00

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Kei Nishikori continua competitia; Lucas Pouille si David Goffin, eliminati

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Kei Nishikori continua competitia; Lucas Pouille si David Goffin, eliminati

Marii favoriti care au evoluat vineri la Roland Garros si-au respectat statutul si au trecut in faza urmatoare a competitiei. Rafael Nadal 2) l-a eliminat pe belgianul David Goffin 26), Roger Federer 3) a trecut in minimum de seturi de norvegianul Casper Ruud, iar Kei Nishikori a castigat un meci maraton de patru ore si 29 de minute cu sarbul Laslo Djere. Francezul Lucas Pouille 22) a parasitGrand Slam-ul parizian in turul al doilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Kei Nishikori continua competitia; Lucas Pouille si David Goffin, eliminati (Rezultatele zilei)

Marii favoriti care au evoluat vineri la Roland Garros si-au respectat statutul si au trecut in faza urmatoare a competitiei. Rafael Nadal 2) l-a eliminat pe belgianul David Goffin 26), Roger Federer 3) a trecut in minimum de seturi de norvegianul Casper Ruud, iar Kei Nishikori a castigat un meci maraton de patru ore si 29 de minute cu sarbul Laslo Djere. Francezul Lucas Pouille 22) a parasitGrand Slam-ul parizian in turul al doilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas si Kei Nishikori, in turul al treilea / Cilic, eliminat de Dimitrov (Rezultatele zilei)

Marii favoriti ai Grand Slam-ului de la Paris si-au respectat statutul si s-au calificat, miercuri, in turul al treilea. Rafael Nadal favorit nr. 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6) si Kei Nishikori 7) au trecut mai departe, in timp ce Marin Cilic 11) a fost eliminat de Grigor Dimitrov, dupa un meci de cinci seturi.

Roland Garros: incep duelurile din turul doi - Nadal, Federer, Pliskova si Bertens vor evolua miercuri

Miercuri vor avea loc primele confruntari din turul al doilea de la Roland Garros, printre protagonisti aflandu-se nume importante precum Rafael Nadal, Roger Federer, Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Stefanos Tsitsipas sau Elina Svitolina. Pe arena Philippe-Chatrier, ziua va fi deschisa de duelul dintre americanca Sloane Stephens, finalista editiei de anul trecut, si spaniola Sara Sorribes Tormo.

Roland Garros: incep duelurile din turul doi - Nadal, Federer, Pliskova si Bertens vor evolua miercuri

Miercuri vor avea loc primele confruntari din turul al doilea de la Roland Garros, printre protagonisti aflandu-se nume importante precum Rafael Nadal, Roger Federer, Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Stefanos Tsitsipas sau Elina Svitolina. Pe arena Philippe-Chatrier, ziua va fi deschisa de duelul dintre americanca Sloane Stephens, finalista editiei de anul trecut, si spaniola Sara Sorribes Tormo.

Roland Garros: Primele meciuri din turul trei au loc vineri - Goffin vs Nadal, Wawrinka vs Dimitrov si Muguruza vs Svitolina, duelurile zilei

Ziua de vineri aduce primele confruntari din turul trei la Roland Garros. Printre cele mai interesante dueluri ale zilei se gasesc David Goffin 27) vs Rafael Nadal 2), Stan Wawrinka 24) vs Grigor Dimitrov sau Garbine Muguruza 19) vs Elina Svitolina 9). Tot vineri vor putea fi vazuti la treaba Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Karolina Pliskova sau Sloane Stephens.

Roland Garros: Roger Federer, victorie in trei seturi la meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam - Elvetianul s-a calificat in optimi

Roger Federer 3 ATP) continua cursa la Roland Garros cu o noua victorie in trei seturi. La meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam, campionul elvetian l-a invins pe norvegianul Casper Ruud 63 ATP), scor 6-3, 6-1, 7-68). Federer si-a asigurat astfel a 14-a calificare din cariera in optimile competitiei de la Paris.

Roland Garros: Rafael Nadal, inca o victorie lejera - Ibericul va juca in turul trei cu David Goffin

Rafael Nadal 2 ATP) a trecut fara emotii si de turul al doilea de la Roland Garros, ibericul invingandu-l pe germanul Yannick Maden 114 ATP), venit din calificari, scor 6-1, 6-2, 6-4. Pentru campionul en-titre va urma duelul cu belgianul David Goffin 29 ATP), cap de serie numarul 27.

Imaginile zilei Roger Federer, isteria, fanii si vanatoarea de recompense din complexul de la Roland Garros

Personajul principal al primelor zile de la Roland Garros este fara urma de indoiala Roger Federer. intors la competitia de la Paris dupa o pauza de patru ani, elvetianul este vanat de fani la tot pasul. Ultima isprava, dupa meciul cu Oscar Otte. Documentati pana la ultimul detaliu in legatura cu programul lui Mister Perfect, spectatorii parasesc locul caldut din arene pentru care au platit, desigur), pentru a se deplasa in fata centrului de presa, acolo unde realizeaza un adevarat blocaj in speranta obtinerii unui autograf sau a unei fotografii pe fuga.

Sport Report: Realizari impresionante in cariera lui Rafael Nadal, incontestabilul Rege al Zgurii

Alegeti numere intre 0 si 430 si veti vedea ca multe din ele au legatura cu cariera sclipitoare a lui Rafael Nadal. Rege al zgurii, a erupt pe scena la Roland Garros castigand turneul la debut in 2005, la 19 ani. A domnit de atunci pe terenurile rosii on dirt, cum spun britanicii), producand performante si atingand borne de negandit. Vedeti in continuare statisticile si cifrele care il definesc pe taurul furios din Mallorca.

Roger Federer, Oscarul si publicul in delir

Oscar Otte nu ar trebui sa aiba prea multe sa-si reproseze: de la inaltimea celor 193 de centimetri, germanul s-a miscat incredibil, dar nu a fost suficient pentru a-i putea pune macar o simpla piedica marelui Federer. Roger, Roger! au rasunat la un moment dat tribunele noului Chatrier, ziduri noi care au trait onoarea de a-l gazdui pentru a doua oara in aceasta saptamana pe campionul elvetian. 6-4, 6-3, 6-4 dupa o ora si 37 de minute, iar Fedex este in turul trei de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )