Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Cu ce animal te asemeni cel mai mult, in functie de zodie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cu ce animal te asemeni cel mai mult, in functie de zodie

HOROSCOP Iata cu ce animal se aseamana cel mai mult fiecare zodie in parte. Tigru- inteligent, puternic, maiestuos HOROSCOP TAUR. Panda- lenes, adorabil, pufos HOROSCOP GEMENI. continuă pe Antena3

Roger Federer: Stefan Edberg m-a influentat cel mai mult

Roger Federer 3 ATP) a declarat ca cel care l-a influentat cel mai mult in cariera sa este Stefan Edberg. De asemenea, elvetianul a vorbit si despre visurile sale din copilarie.

Halep, dezvaluire despre omul care a inspirat-o cel mai mult: Sunt incantata cand vine la meciurile mele

Simona Halep 4 WTA) e ajutata din umbra de Ion Tiriac, insa, surprinzator, s-a referit la altcineva cand a fost intrebata despre omul care a inspirat-o cel mai mult in drumul ei spre succes.

Digisport: Simona Halep US Open |Dezvaluirea Simonei despre persoana care o inspira cel mai mult: Acum suntem prietene!

Simona Halep a dezvaluit inainte de US Open ca Nadia Comaneci a fost intotdeauna sursa sa de inspiratie si e nerabdatoare sa o reintalneasca pe zeita de la Montreal.

Romanii mananca mai mult peste din import

Romanii nu se dau in vant dupa pestii care cresc in apele noastre. Prefera pestii oceanici, chiar daca sunt congelati. Cel mai vandut este macroul, care este mai ieftin decat carnea de porc si in plus.

Digi24: Misterul lacului cu schelete din Himalaya se adanceste si mai mult

Lacul Roopkund, din nordul Indiei, ii intriga pe arheologi de ani de zile. Cercetatorii au descoperit sute de schelete umane in acest ochi de apa din muntii Himalaya. Pana de curand, oamenii de stiinta credeau ca este vorba despre ramasitele unor persoane care au decedat in timpul unui singur eveniment. Numai ca un studiu recent a dat peste cap aceasta teorie, iar misterul se adanceste si mai mult, scrie The New York Times.

Ce salariu va avea Laura Codruta Kovesi, daca va ajunge procuror-sef european. Va lua de cateva ori mai mult decat la DNA

Care este salariul brut pe care l-ar putea avea Laura Codruta Kovesi, daca va pune in sfarsit mana pe titulatura de procuror-sef? Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie ar putea avea o indemnizatie de cateva ori mai mare decat in cazul postului precedent ocupat. Ce salariu ar putea avea Kovesi, daca va ajunge procuror-sef? Laura .

BIAS 2019. A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului

A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului. Va fi spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de.

Cum arata cel mai mare yacht din lume, construit la Tulcea, pentru jumatate de miliard de dolari (FOTO, VIDEO)

Cel mai mare yacht construit vreodata a fost lansat la apa din santierul naval din Tulcea, a anuntat organizatia REV Ocean. Denumit tot REV Ocean, vasul a fost construit timp de trei ani, are o lungime.

Cel mai mare yacht din lume a fost construit in Romania. Cine a platit pentru el?

Cel mai mare yacht din lume are o lungime de 183 de metri si se numeste REV Ocean. Nu e chiar visul nebun al vreunui miliardar pentru a da petreceri pe el. E visul unui miliardar, dar scopul e ceva.

Sondaj: Ryanair, compania cu cel mai slab serviciu de relatii cu clientii din Europa. Pe ce loc s-a clasat

Serviciul de relatii cu clientii al companiei aeriene Ryanair a fost numit drept cel mai slab intr-un sondaj efectuat de compania Which?, citat de The Independent. Ryanair s-a clasat pe locul 100 din tot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )