Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce rol cheie are aceasta femeie in luptele din Ucraina. Numirea ei a fost facuta recent

Antena3 Antena3,
Ce rol cheie are aceasta femeie in luptele din Ucraina. Numirea ei a fost facuta recent

Luptele din Ucraina par sa se intensifice. Cu promisiunile neresepectate ale Rusiei de incetare a agresiunilor, cu prezenta din ce in ce mai activa si violenta a rebelilor pro-rusi din estul Ucrainei, tara pare. continuă pe Antena3

Vicepresedintele SUA Joe Biden: Sprijinul Romaniei va avea un rol cheie pentru refacerea stabilitatii Ucrainei si aderarea Moldovei la UE

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, declara, intr-un interviu pentru Mediafax, in ajunul vizitei sale la Bucuresti, ca sprijinul Romaniei va avea un rol cheie in efortul conducerii Ucrainei de refacere a stabilitatii acestei tari, precum si in sustinerea aspiratiilor Republicii Moldova de a deveni membru UE.

Joe Biden: Romania poate juca un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, aflat la Bucuresti, a declarat in cadrul unui interviu ca Romania va avea un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei dupa conflictul cu Rusia si ca SUA colaboreaza cu statele din regiune pentru a reduce dependenta.

Joe Biden: Sprijinul Romaniei va avea un rol cheie pentru refacerea stabilitatii Ucrainei si aderarea la UE a Moldovei

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, declara, intr-un interviu pentru agentia Mediafax, ca sprijinul Romaniei va avea un rol cheie in efortul conducerii Ucrainei de refacere a stabilitatii acestei tari, el subliniind si ca SUA colaboreaza cu statele din regiune pentru a reduce dependenta energetica de Rusia.

Interviu Mediafax cu Joe Biden: Sprijinul Romaniei va avea un rol cheie pentru refacerea stabilitatii Ucrainei si aderarea la UE a Moldovei

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, declara, intr-un interviu pentru Mediafax, ca sprijinul Romaniei va avea un rol cheie in efortul conducerii Ucrainei de refacere a stabilitatii acestei tari, el subliniind si ca SUA colaboreaza cu statele din regiune pentru a reduce dependenta energetica de Rusia.

Interviu Mediafax cu Joe Biden: Sprijinul Romaniei va avea un rol cheie pentru refacerea stabilitatii Ucrainei si aderarea la UE a Moldovei. SUA vor ajuta Romania sa ramana pe drumul cel bun in privinta statului de drept

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, declara, intr-un interviu pentru Mediafax, ca sprijinul Romaniei va avea un rol cheie in efortul conducerii Ucrainei de refacere a stabilitatii acestei tari. Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a mai spus Joe Biden, subliniind ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana pe drumul cel bun.

Miliardarul Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, vorbeste limba romana

Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, prevazute la 25 mai, ar cunoaste limba romana, potrivit unei deputate a partidului ucrainean Udar, Irina Gherasenko, citata de site-ul Novostimira. com.

Vladimir Putin: Criza din Ucraina, un razboi civil in toata regula. Interventia Rusiei din Crimeea a dus la evitarea violentelor

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, le-a spus oamenilor de afaceri si managerilor de companii prezenti la Forumul Economic International de la Sankt Petersburg ca violentele din Ucraina devin un razboi civil in toata regula.

Surpriza la alegerile locale din Ucraina. Un celebru personaj din Razboiul stelelor, pe lista pentru fotoliul Primariei din Kiev

Pe masura ce criza din Ucraina se intensifica, un personaj din productia Razboiul stelelor si-a anuntat candidatura pentru fotoliul de primar al Kievului. Un membru al Partidului ucrainean al Internetului, care.

Criza din Ucraina a crescut interesul pentru elicopterele de atac

Criza din Ucraina a generat cresterea interesului unor state europene pentru achizitionarea de elicoptere de atac, dar, pana in prezent, nu a avut vreun impact semnificativ asupra vanzarilor de elicoptere civile produse de Airbus Helicopters pe piata din Rusia, a declarat marti directorul companiei, Guillaume Faury, citat de Reuters.

Basescu avertizeaza: exista riscul extinderii conflictului din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca actuala criza din Ucraina fragilizeaza situatia Republicii Moldova si a avertizat asupra extinderii conflictului si in regiunea Odessa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )