Libnet.ro
UNICEF

15:15

Roland Garros 2018. Meciul Simonei Halep, amanat pentru miercuri

Antena3 Antena3,
Roland Garros 2018. Meciul Simonei Halep, amanat pentru miercuri

Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima runda a turneului de la Roland Garros, a fost reprogramat. continuă pe Antena3

E oficial: meciul Simonei Halep a fost amanat. Cand va debuta liderul mondial la Roland Garros

Meciul Simonei Halep cu americanca Alison Riske, care trebuia sa se dispute marti seara, pe arena centrala de la Roland Garros, in primul tur al competitiei, a fost amanat.

Meciul Simonei Halep de la Roland Garros reprogramat pentru miercuri

Simona Halep ar fi trebuit sa debuteze la Roland Garros marti in ultimul meci programat pe arena centrala Philippe Chatrier.

Roland Garros: Victorii pentru Irina Begu si Ana Bogdan. Meciul Simonei Halep nu a mai avut loc marti

Ziua a treia a turneului de Grand Slam de la Roland Garros a venit cu o veste buna pentru iubitorii tenisului din Romania. Irina Begu a reusit sa se califice in turul doi al turneului dupa o victorie incredibila.

Roland Garros 2018. inca o romanca in turul doi

Jucatoarea romana Ana Bogdan s-a calificat, in premiera, in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, marti seara, dupa ce a intrecut-o pe Marketa Vondrousova Cehia) cu 6-.

Roland Garros 2018. Irina Begu, calificare dramatica in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat dramatic in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a intrecut-o pe Anna Karolina Schmiedlova Slovacia), cu.

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros (miercuri, 12:00)

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros. Dificultati pentru lidera mondiala!

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, a intrat in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie marti contra americancei Alison Riske.

S-a stabilit programul primului tur de la Roland Garros. Cand intra pe teren Simona Halep si celelalte cinci fete din Romania

Romania incepe turneul de Grand Slam de la Roland Garros, avand sase jucatoare pe tabloul principal al turneului parizian.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )